Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Oooops! RapidShare odaje svoje...
STRANA 1 OD 5  
tortojed Oooops! RapidShare odaje svoje... 29.04.2009. 11:32 T17091

status: user
broj poruka: 10997

mladjane `ajduke! Ne odajte krcmarice mlade, od kojih smo rujno mleko muzli, muzli mleko pa nas neko rek`o...

http://www.guru3d.com/news/rapidshare-uploaders-homes-raided
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 29.04.2009. 11:58 #110993

broj poruka: 2236
Sami su krivi kad su hteli da budu ``šmekeri`` pa su izbacili album dan pre nego što se legalno pojavio. Za to i treba da ih *ebu panduri. Tome i služe.

Za ostale stvari u kojima se panduri i kojekakvi autoriteti u pokušaju trude da ostave utisak neke ažurnosti i konstantnog snimanja/praćenja događanja na internetu, mogu samo da se kolektivno sagnu i glođu ________(dopunite sami).

Sve ostaje po starom, osim ako se ne pojavi još gomila ovakvih budala da upload-uje stvari pre njihove zvanične premijere, jer zaželi da bude šmeker malo dalje od komšiluka.

`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli,
Nego nama, - što smo im se naguzili `
(mali Mujo)
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun Odgovor na ovo moze samo biti... 29.04.2009. 12:17 #110997

broj poruka: 1797
KILL YOUR MOTHER AND RAPE YOUR DOG fuck these corporations and their fucking record stores I don`t want my fucking paycheck feeding money whores these fuckers flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich stay the fuck right out of my life I don`t need your fucking advice you don`t even know what our shit is all about?so don`t even try to figure it out fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam it`s all a bunch of shit, I say fuck it Fuck your Dave Matthews and your fucking REM you god-damned bitch, fucking clueless KILL YOUR MOTHER AND RAPE YOUR DOG

Dying Fetus
http://www.youtube.com/watch?v=TkQtnIUT7eQ

SkyFire @Demijane 29.04.2009. 15:15 #111028

broj poruka: 18472
Sta si ovo napisao `leba ti?A ovo sa you tubeta smile sto peva deaf metal

Original izvor:

Rapidshare Shares Uploader Info with Rights Holders

http://torrentfreak.com/rapidshare-shares-uploader-info-with-rights-holders-090425/

I Want to believe - The truth is out there

Erestun haha 29.04.2009. 16:18 #111034

JoFo, mor`o si nesto iskomentirat`, pa ne vredi.
Pa jel si procitao? To ti je posveceno svim tim (estradnim) zvezdama kojima je muzika=novac.

JOSILENKO neka hapse, nego sta. Pa sta treba, spomenik da im dignu? 29.04.2009. 18:05 #111047

broj poruka: 1013
Dobro, svi mi skidamo sve i svasta sa neta, ali jbg, svesni smo da je to ilegalno. Corporations ovo ono. Pa brate ako oces besplatnu muziku skidaj pesme koje su besplatne, ima ih milijardu na internetu (recimo alternativno experimentalni moldavski pank i tunguzijski etno hard core), nemoj da skidas Metallicu koja provela godinu dana u studiju da bi snimila album. Ako oces da ga slusas plati, molim lepo. Nije ovo komunizam. Jos pa uploadovali album koji nije jos ni izaso. Pa sta treba, spomenik da im dignu
JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Gde je problem... 29.04.2009. 18:17 #111048

broj poruka: 7769
Problem je u zelenasima tj u Studijima...
Nije problem da Metaliki uplatis dollar dva za skidanje albuma, ali je vrlo problem da das 40 dollara za album a da metalika od tih 40 dobije dollar dva...

Mozda sam ja jedini ludak koji u tome vidi strahoviti problem... ali ja sam da u vreme strahovite dostupnosti interneta pare dobiju oni koji su nesto napravili tj kreativci a ne oni koji su se ushemili pa deru ostatak sveta.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Erestun aman ljudi! 29.04.2009. 21:19 #111065

Kakva metallica, kakva komercijala, pa taj bend je uzeo napster-u milione svojevremeno.
Oni su dno americke bagre, od njih je poteklo sve ono najgore u alternativnoj muzici.

@Josilenko, pa nego sta, da li je moldavski ili je tunguzijski nebitno je, vazno je da je iz srca.
Isti ti underground bendovi su proveli neko vreme po studijima i platili iz svojih dzepova.
Takve bendove je lepo podrzati, ali je jako tesko naci. Da bi kupili nesto, potrebno je da vam se to i svidi. Skines mp3, ako ti se svidja i uspes da nadjes kupis i gotovo.

JOSILENKO Re: aman ljudi! 29.04.2009. 21:48 #111066

Ne diraj mi Metaliku, oni su face oduvek bili i bice. I svoj lebac posteno zaradili, i u studiju i na koncertima. Oni su prvi imali mud@ da dodju u Bg od velikih, i svirali su za sve pare. Ko je bio zna o cemu pricam.
Piraterija je piraterija i tu je zakon jasan, i za rapidshare i za napster. Napster univerzitetska mreza ovo ono. Ma jeeeeeste. Brate ako na disku pise da je zabranjeno svako neovlasceno kopiranje, onda je stvar jasna
JOLE

:: Kakva metallica, kakva komercijala, pa taj bend je uzeo napster-u milione svojevremeno
:: Oni su dno americke bagre, od njih je poteklo sve ono najgore u alternativnoj muzici
::
:: @Josilenko, pa nego sta, da li je moldavski ili je tunguzijski nebitno je, vazno je da je iz srca
:: Isti ti underground bendovi su proveli neko vreme po studijima i platili iz svojih dzepova
:: Takve bendove je lepo podrzati, ali je jako tesko naci. Da bi kupili nesto, potrebno je da vam se to i svidi. Skines mp3, ako ti se svidja i uspes da nadjes kupis i gotovo
:: __________________________________________________________________
:: Succumb To The Superio
Erestun re 29.04.2009. 21:59 #111068

`Ne diraj mi Metaliku, oni su face oduvek bili i bice`
Americke seljacine.
ende

CrowBgd ... 29.04.2009. 22:42 #111074

broj poruka: 1376

Slazem se piraterija je piraterija,piro-tehika su petarde i dinamit....Ima li neki dobar film za preporuciti? Ovo je zemlja Srbiaj u kojoj je 80% gradjana socijala tako da Robin Hud generacija zivi. Kako da dam 100e za super Vistu ili npr 40e za kartu za koncert, a detetu da dam posle tu istu kartu da jede...ne ide. Ja samo malo kraduckam od onih koji imaju vise nego im treba. Bilija sam stavio u stranu,covek nije kriv sto ja vise volim Open source
JOSILENKO Re: re 29.04.2009. 22:57 #111078

Seljacina ti mama... Sef benda Lars Ulrich je Danac, za tvoju informaciju
JOLE

:: `Ne diraj mi Metaliku, oni su face oduvek bili i bice
:: Americke seljacine
:: end
:: __________________________________________________________________
:: Succumb To The Superio
DmasteRNo1 Ma koja bre Mentalika 29.04.2009. 23:05 #111081

broj poruka: 6101
Može šef da im bude i Danac, ali dok nije Finac, ne priznajem ga. Slušam metal već 5-6 godina, i došao sam do zaključka da u Evropi ima 1001 metal bend koji može da obriše patos sa bilo kojim američkim, uključujući i Metaliku. Ljudi iz bendova kao što su Stratovarius, Edguy, Nightwish, Sonata Arctica, Rhapsody of fire, Kamelot, HammerFall, Avantasia... se trude da nešto svore i da pošalju neku poruku slušaocima (fanovima), a ne samo da zgrnu pare. Inače, ne bi se jebavali da sviraju čitave albume sa simfonijskim orkestrima i horovima, nego bi udarali u šerpe i lonce kao svake druge (američke) seljačine.

Šefe, koji ti je vrag?

JOSILENKO Re: Ma koja bre Mentalika 29.04.2009. 23:33 #111088

Liiiiiiiiiiii, slusas metal vec 5-6 godina. Bravo za tebe, za 10 godina stici ces mog mladjeg brata. Jesi primio neku nagradu za zasluge,a? To verovatno kad postanes punoletan. Nightwish... majko mila.
Ne volim ja Amerikance, niti ovo ima veze sa nacijama. Kad neko ukrade iz studija i uploaduje na rapidshare novi album Metalike (ili Nightwish itd...) koji jos uvek nije izaso, treba da ide u zatvor. KRIMINALCE U ZATVOR

JOLE

:: Može šef da im bude i Danac, ali dok nije Finac, ne priznajem ga. Slušam metal već 5-6 godina, i došao sam do zaključka da u Evropi ima 1001 metal bend koji može da obriše patos sa bilo kojim američkim, uključujući i Metaliku. Ljudi iz bendova kao što su Stratovarius, Edguy, Nightwish, Sonata Arctica, Rhapsody of fire, Kamelot, HammerFall, Avantasia... se trude da nešto svore i da pošalju neku poruku slušaocima (fanovima), a ne samo da zgrnu pare. Inače, ne bi se jebavali da sviraju čitave albume sa simfonijskim orkestrima i horovima, nego bi udarali u šerpe i lonce kao svake druge (američke) seljačine
:: Šefe, koji ti je vrag?
MaliAbner Uppssss... 29.04.2009. 23:45 #111089

broj poruka: 7769
To sto covek slusa metal 5-6 godina ne znaci da je klinac nego moze da bude da je skoro promenio itnteresovanje u vezi muzike...
Ja sam odrastao na italo-disco i za mene boljeg nema mada se pojavi neka metalna obrada tu i tamo... a tek latino pop (pechito a pechito mueve la caderas...), uostalom gde ces da muvas zensku na metaliku, ne ide bre nekako se to ne gadja... a mogu tek da zamislim kakve su te zenske koje se doje na metal (i u moje vreme a i sad) uglavnom odronje.

E sad u vezi autorskih prava, zamisli da kupis novog BMW-a i cim otvoris vrata ugledas natpis `Strogo zabranjeno svako neovlasceno umnozavanje i preprodavanje ovog automobila...`
Sad ces verovatno da kazes kakve to veze ima sa CD-ovima i muzikom, e pa vidis itekako ima posto se RRA trudi da suzbije prodaju polovnih diskova (to su oni koje ti kupis pa ti vremenom dosade te pozelis da ih otudjis).

Tomato Republic Of Serbia !!!

gliga79 Up the Iron 29.04.2009. 23:53 #111095

broj poruka: 4641
Iron Maiden su zakon za mene, ali ne zaostaje ni Metalika sa prva cetiri albuma , dok su ostali shit.Mada se radi o dva pravca: Havy metal i Trash metal. Isto tako postoje jos mnogi bendovi koji imaju izuzetne stvari,a nisu toliko komercijalni

RESISTANCE IS FUTILE

DmasteRNo1 Bravo za tvog brata 29.04.2009. 23:57 #111096

Metal koji ja slušam nije dovoljno da slušaš nego i da ga razumeš. Ja sam se stranom muzikom počeo da se upoznajem tak kada sam dobio prvi komp, a to je bilo tek za 18 rođendan (pre 7,5 godina). Nisam bio te sreće kao tvoj mlađi brat i većina današnjih klinaca koji komp dobiju dok idu u zabavište, a nažalost nikada ne nauče da ga koriste (za tvog brata ne znam, govorim u globalu). Tako da zaostajem u mnogim stvarima, ali nema frke, ima da to nadoknadim, pa makar i za 10 godina. U osnovnoj školi, drugovi nisu slušali ni jedan od bendova koje sam naveo, već američke seljoše, tako da mi u to vreme nije padalo na pamet da slušam metal, a nisam znao da postoji nešto bolje i pametnije za slušanje od njih.
A ko mi kaže da je Metalika bolja od Najtviša, taj verovatno nije ni prošao pored muzičke škole, i o muzici nema pojma.

Šefe, koji ti je vrag?

gliga79 Metalika i Nightwish 30.04.2009. 00:32 #111100

broj poruka: 4641
DmasteRNo1 prvo i prvo Metalika i Nightwish su razliciti pravci Metallica je Trash a Nightwish je Power metal pravac. Drugo je to sto je Nightwish bez Tarje Turunen smesan bend. Jedina svetla tacka u bendu je bila ona dok je nisu isterali na najgori moguci nacin. E sad su prsli skroz. Muzika im je i onda bila za decu do osmog reazreda osnovne.

RESISTANCE IS FUTILE

JOSILENKO Re: Bravo za tvog brata 30.04.2009. 01:40 #111103

Brate ja sam muziku slusao na kasetama, CD i plocama... znas, nisi morao da kupis kompjuter u 18. godini da bi poceo da slusas muziku. Mogo si da gurnes kasetu u kasetofon. Isuse... sa kim se ja raspravljam...
Vidim da se sad raspravlja o heavy metalu umesto o rapidshare... doooobro
Ti sto slusas sa razumevanjem, verovatno ti se mozak nije dovoljno razvio da skontas Metallicu, Tool, Faith No More, Mars Volta i System of a Down, da ne pominjem Hendrixa ili ne daj boze Black Sabbath itd.
Samo napred sa tom muzickom skolom, Nightwish i borbom patuljaka i vilenjaka sa zmajevima i zlom kraljicom. Ako ti neko ponudi Odiseju 2001 ili Paklenu pomarandzu nemoj slucajno da odgledas, jer to je njesra u odnosu na Gospodare prstenova (tamo isto ima zmajeva, to ti se sigurno svidja). Svako ko je proso pored filmske akademije zna to. Nego ti verovatno nisi ni gledao filmove pre nego sto si kupio komp?

JOLE

:: Metal koji ja slušam nije dovoljno da slušaš nego i da ga razumeš. Ja sam se stranom muzikom počeo da se upoznajem tak kada sam dobio prvi komp, a to je bilo tek za 18 rođendan (pre 7,5 godina). Nisam bio te sreće kao tvoj mlađi brat i većina današnjih klinaca koji komp dobiju dok idu u zabavište, a nažalost nikada ne nauče da ga koriste (za tvog brata ne znam, govorim u globalu). Tako da zaostajem u mnogim stvarima, ali nema frke, ima da to nadoknadim, pa makar i za 10 godina. U osnovnoj školi, drugovi nisu slušali ni jedan od bendova koje sam naveo, već američke seljoše, tako da mi u to vreme nije padalo na pamet da slušam metal, a nisam znao da postoji nešto bolje i pametnije za slušanje od njih
:: A ko mi kaže da je Metalika bolja od Najtviša, taj verovatno nije ni prošao pored muzičke škole, i o muzici nema pojma
Nikopol74 Re: Re: Bravo za tvog brata 30.04.2009. 02:26 #111105

broj poruka: 362
:: Brate ja sam muziku slusao na kasetama, CD i plocama... znas, nisi morao da kupis kompjuter u 18. godini da bi poceo da slusas muziku. Mogo si da gurnes kasetu u kasetofon. Isuse... sa kim se ja raspravljam..
:: Vidim da se sad raspravlja o heavy metalu umesto o rapidshare... doooobr
:: Ti sto slusas sa razumevanjem, verovatno ti se mozak nije dovoljno razvio da skontas Metallicu, Tool, Faith No More, Mars Volta i System of a Down, da ne pominjem Hendrixa ili ne daj boze Black Sabbath itd.
:: Samo napred sa tom muzickom skolom, Nightwish i borbom patuljaka i vilenjaka sa zmajevima i zlom kraljicom. Ako ti neko ponudi Odiseju 2001 ili Paklenu pomarandzu nemoj slucajno da odgledas, jer to je njesra u odnosu na Gospodare prstenova (tamo isto ima zmajeva, to ti se sigurno svidja). Svako ko je proso pored filmske akademije zna to. Nego ti verovatno nisi ni gledao filmove pre nego sto si kupio komp

Hahaha, dobro si im rekao! Sto kazu TOUCHE! (Ali mojne mi diras Lord of the Rings, bar ne knjigu). Doduse, ja sam slusao (dok sam aktivno slusao) onaj talas od WASP, Iron Maiden (plus neke koje si pomenuo), itd, pa do black-a tipa sve sto stize iz Skandinavije. Metallica moze samo prvih par albuma, Nightwish mi je bio simpatican zbog njenog operskog glasa.

Da sad ja ne duzim, jesu se zeznuli (ovi za rapid) sto su se pravili vazni i uploadovali album(e) pre official release, ali to je njihov problem, ko ih je*e. Mnogo veci problem se polako nazire u cinjenici da internet provajderi sve teze placaju troskove sa danasnjim cenama za flat rate. Kazu da im treba 150$ umesto 40$ da bi mi (ameri, evropa, itd) mogli da skidamo stotine gigabajta podataka mesecno. E to je opasnija vest od autorskih prava. Toliko od mene...

Life IS a beach...and then you download some more...:)
SkyFire :) 30.04.2009. 02:29 #111106

broj poruka: 18472
My precious,my precious..Precious will be ours...

I Want to believe - The truth is out there

Erestun Hahahahahah 30.04.2009. 02:52 #111107

Pa vi ste ljudi prsli, oko cega se vi raspravljate, ko je kad sta slusao, na cemu, kako i zasto.
Da ne budem surov mnogo metallica NIJE thrash metal (pise se sa h, a Heavy sa e), mozda jeste nekad bila, ali sada je to neki modern metal/rock. Josilenko, nemam nista protiv tvog ukusa muzike samo si ostao na poznatim (sto znaci: komercijalnim,prodatim,`velikim`,MTV naravno da ne mislim na sve ove koje si naveo. Tool je ok bend, ali ga ne volim.) bendovima, nisi razgradio ukus jer verovatno nisi ni zeleo, no, nebitno je. Da Evropa vecinom ima boljih metal bendova, to je istina, ko god je malo zagrebao po povrsini mogao je shvatiti to. Sto se tice finaca, imaju oni mnogo boljih bendova nego ta nekolicina, Dmaster-u, sto si ti naveo. Nightwish sve sto je ikada imao je Tarja koja nije imala vezu sa metalom kad je pocela da peva u gore navedenom bendu. Ovo sada je totalni promasaj, sadasnja pevacica peva neke pop tralala pesmichice sa distorzijom i ne ume da peva ni blizu Tarje, na Exitu je falsirala pesme koje je Tarja pevala, jednostavno nema te glasovne mogucnosti i tu se prica o Nightwish-u zavrsava. Ovo sve ostalo sto si naveo, su power bendovi, opet, postujem tvoj ukus, ali taj pravac je nastao od Glam, i Hair bendova kao sto su Whitesnake, Van Halen i ostala gomila sranja i ne mogu to da slusam. To za zmajeve i vilenjake, hahahah, si totalno u pravu. SHIT tekstovi za nas koji volimo vise punk-oriented tekstove, dok neko ko voli fantaziju, epiku itd je ok naravno za njih. Jedini bend koji mogu da priznam za savrseno docaranu fantaziju i LOTR je Blind Guardian (Nemacka `85.godina) Zna se ko su tata-mate Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden. To su bendovi `70-ih godina, dok je metallica nastala `81. Primera radi, tada ste vec imali extremnije bendove, pa cak i bolje od metallice, kao sto su Bathory (Svedska, `83. stvoren one man band) ili Torr (Ceska `77. godine), Kreator (Nemacka `82.), Sodom (Nemacka `82.) itd itd.
Da se ne lazemo, Amerika ima strasnih (death metal) bendova kao sto je Morbid Angel, Cannibal Corpse,Nile, Possessed (pioniri death metal zvuka) itd. Sve je to nastalo od thrash metala koji je nastao od punk-a, i tadasnjeg HC-a, Crossover-a. (Black Flag, Dead Kennedys, D.R.I). Slayer (`81.godina) je po meni 50 puta bolji bend od metallice, ako gledamo po znanju,vestini,stilu i pesmama. Bilo je i pre koncerta `velike` metallice dosta dobrih svirki u SKC-u, Domu Omladine. Npr. `96. At The Gates (Svedska `90.) i Napalm Death (HC-punk, Death-Grindcore UK `82.) Svi ovi bendovi koje sam naveo su u `svetu metala` vec veliki, imaju neki status i postoje 10-20-30 i kusur godina. Moj ukus je naklonjen Skandinavskoj sceni sa Finskom i Poljsko-Ukrajinsko-Ruskoj. Underground scena je jos uvek veca od bilo koje komercijalne i vecinom takvi bendovi i najvise valjaju, odnosno neiskvareni su uticajem `zvezda` i ne pronalaze se u tom svetu. Na to se i odnosi onaj tekst u 3.postu.
Za snimke-spotove-pesme idite na jutjub, a za info https://www.metal-archives.com (ako nekoga uopste zanima)
@Josilenko, ako zelis poslusaj Destruction, Sodom, Kreator (Nemacka, Tate thrash metala)
@DmasteR, poslusaj Symphony X (Amerika), ako vec nisi do sada. Odlican Progressive!
Jesam se zaneo, znam, ali prijalo mi je ovo da podelim sa vama.
A ti Nebeski si mlogo opicen covek, aj na msn!
Vozdra!

DmasteRNo1 Vilenjaci 30.04.2009. 08:58 #111115

Izvinite vi koji volite da slušate pesme o đavolima, demonima i sličnim frikovima, ja volim naučnu fantastiku i fantasiku u opšte, i mnogo više mi odgovora da slušam pesme od vilenajcima, zmajevima i slično, tj. Rapsodiju, Dark Mor i albume Luke Turilija, nego kojekakve besmislene gluposti. Meni se lično više sviđaju malo modernije stvari.
Što se tiče Odiseje 2001 u svemiru, dosadniji SF film u životu nisam gledao. Pola filma je brod koji polako leti kroz svemir. Koga bre to zanima? Dajte neku akciju, a nje u tom filmu ima svega nekoliko promila.
Ja sam završio muzičku školu, pa sam sam svirao i nisam imao mnogo vremena da slušam muziku u to vreme, a na kasetama sam slušao neke druge (domaće) stvari. Možda Najtviš nikada neće biti isti bez Tarje, ali nije ona ta koja komponuje muziku i piše tekstove, tj. nije ona bila mozak benda.
Što se Rapida tiče, šta mene briga ko krade albume iz studija, takve smradove nek vata policija, a ne mi sa PC Berze.
Nego da prekinemo raspravu.

Šefe, koji ti je vrag?

Nikopol74 Re: Vilenjaci 30.04.2009. 13:39 #111155

broj poruka: 362
Posle ove kratke rasprave (cak je i poucna, za ljude kao sto si ti), ti napises odgovor sa dosta prozivke (koja je dokaz tvoje gluposti i manjka iskustva) i odjednom TI pozivas prekid rasprave. Jak si mi ti. Mogao si bar da budes manje drzak i samim tim bi ispostovao to sto su neki ljudi pokusali da ti bjasne. A ti samo pljujes.

I DA, i Finci pevaju o djavolima i frikovima, i NE, ne ceni se film po kolicini akcije. Bas me zanima koja akcija je pamcena i voljena toliko dugo kao (uzasno dosadna) Odiseja 2001...

Znam da si se malo zaneo, ali sad budi dobar decko i nemoj da nastavis raspravu. umesto toga, ponudi svima ovde lulu mira:)

Toliko od mene,

poz

life`s a bitch...and then you die.

:: Izvinite vi koji volite da slušate pesme o đavolima, demonima i sličnim frikovima, ja volim naučnu fantastiku i fantasiku u opšte, i mnogo više mi odgovora da slušam pesme od vilenajcima, zmajevima i slično, tj. Rapsodiju, Dark Mor i albume Luke Turilija, nego kojekakve besmislene gluposti. Meni se lično više sviđaju malo modernije stvari
:: Što se tiče Odiseje 2001 u svemiru, dosadniji SF film u životu nisam gledao. Pola filma je brod koji polako leti kroz svemir. Koga bre to zanima? Dajte neku akciju, a nje u tom filmu ima svega nekoliko promila
:: Ja sam završio muzičku školu, pa sam sam svirao i nisam imao mnogo vremena da slušam muziku u to vreme, a na kasetama sam slušao neke druge (domaće) stvari. Možda Najtviš nikada neće biti isti bez Tarje, ali nije ona ta koja komponuje muziku i piše tekstove, tj. nije ona bila mozak benda
:: Što se Rapida tiče, šta mene briga ko krade albume iz studija, takve smradove nek vata policija, a ne mi sa PC Berze
:: Nego da prekinemo raspravu
JOSILENKO Toliko od mene 30.04.2009. 14:28 #111159

@erestun
Ja ne delim bendove na velike srednje i male, teske i perolake, crnce i belce, prodate i neprodate, amerikance i evropljane, Mtv i KRJJJSDtv, pedere i straight...
death metall je njesra (sem Sepulture koja i nije bas death), Destruction, Sodom, Kreator sam slusao ranije - niti smrdi niti mirise. Imaju par stvari tu i tamo (Saw is the law!)
Slayer imaju limitiranu mastu i ponavljaju se iz albuma u album tako da su dosadni, a slicno se nazalost desilo i Maidenima (mada za neke njihove stvari total respect).
Preslusaj Radiohead i Pink Fleyd, prodali su milione albuma i sta, to ih cini manjim muzicarima? Slusam Metallicu jaaako dugo i mogu definitivno da kazem da su puno radili na svojoj muzici, i nikad i ni sa kim nisu pravili kompromise oko svojih studijskih pesama. To su oni iskreno i ogoljeno 100%. Uostalom da su fusarija, zar bi postojale ove hiljade obrada njihovih pesama (violoncela, akusticne gitare, horovi, spanci, afrikanci, reperi orkestri, klaviri ko sve ne). Sto ne obradjuju Britney Spears, i ona je poznata?
Zivot je suvise kratak da slusam klinacka garaznja naklapanja iz ukrainskih predgradja. Ko voli nek izvoli, respect za istrazivanje i experimentisanje. U svakom slucaju to je mnogo bolje nego Luka Tureli.
Trenutno me najvise zanimaju jazz, progresive, blues, avant garde... Ali probrano drustvo, istinski profi muzicari (John Coltrane, Residents, BB King, Tom Waits, John Zorn, ...)

@DmasteRNo1
O kakvim bre `đavolima, demonima i sličnim frikovima` pricas. Mozda bolje da se vratis na te kasete sa domacim stvarima, Merlin i `zabavno`. Luka Toreli...muzika za decu. Maznuli su od Maidena i Helloween jednio sto nije valjalo, i uvecali ga 10 puta

JOLE

skycould .... 30.04.2009. 14:57 #111161

broj poruka: 248
Jbt, al` si zapeo da je Metallica zakon pa to ti je. Llicameta konza. :o) Početni radovi su skroz ok ali sve posle je kinta, kinta, ugušiti Napster, kinta, kinta. Ima u jednoj epizodi South Park-a o tome. Ne mogu baš da se setim ali mislim da zbog piraterije neko od njih neće moći da kupi zlatnu fontanu ili ostrvo ili tako nešto. :o) Ovaj poslednji je katastrofa, kao vratili se korenima ili šta već, monoton i dosadan. Sve posle Black albuma je kinta i samo to. Ja slušam sve i svašta i sad ćeš ti da me ubediš da je M die beste. Evo ja kažem da su Machine Head, Tool, Alice In Chains, Faith No More, Lacuna Coil, Lamb of God, Pro Pain itd. zakon. I svi vi nemate pojima šta je muzika i tako to. Tolerancija je sve.
STRANA 1 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs