Ovaj 7100 x64 tako lepo radi da ja nemam reči. Ja tu više niš` ne bi diro.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ej, ae mi kazi koliko lepse radi u odnosu na x64 build 7000, ako znas, posto kasnije 64bit buildove nisam probao.
Da li je taj build 7100 konacno pravi RC koji ce biti pusten 5. maja od strane Microsofta ( i koji je naravno malo ranije procureo u javnost :) ) ? I ja koristim bulid 7000 pa me zanima odgovor na isto pitanje kao i Pantu019... mkukic
Слушајући ваше коментаре долазим до закључка да је свака наредна верзија лошија и баговитија од претходне. Кад буде изишао Финал, има да се вуче к`о XP SP2. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Vista je brža od XP-a samo u paljenju programa i nigde više (zbog agresivnog keširanja). i to pod uslovom da imaš 2 ili više Gb-a RAM-a. Seven je svakako za jedan korak bolji u odnosu na Vistu, ali ne značajno mnogo.
Milivoje ne znam kakav to računar imaš kada ti je Vista brža od XP-a. Pretpostavljam da imaš nešto skorije kupljeno pa je na tvom računaru manje-više sve brzo bez obzira na opterećenje procesora, tj. optimizaciju koda. Ja imam malo sporiji CPU pa se sve mane dotičnih Windowsa vrlo lako primećuju. Windows Seven i Vista su, takođe, gotovo neupotrebljivi sa jednim Gb-a RAM-a.
Znas kako... Cela IT scena se krece unapred, a ne unazad, tako da ne mozes da ocekujes da ti svaki sledeci OS radi savrseno na nekom kompjuteru koji si uzeo pre 10 godina...
Vista je generalno njesra, ali da je brza od XP-a, jeste, i to u svakom pogledu - od start-up-a do otvaranja programa i kopiranja fajlova...
E sad, to sto ti neces da das 10 evra za jedan GB memorije je tvoj problem, ali ne mozes da ocekujes da se OS prilagodi matorom hardveru...
A W7 je potpuno nova prica... Kad budes uzeo neki novi hardver da lepo mozes da ga pustis, videces i sam... __________________ Scourge of PCBerza
:: Vista je brža od XP-a samo u paljenju programa i nigde više (zbog agresivnog keširanja). i to pod uslovom da imaš 2 ili više Gb-a RAM-a. Seven je svakako za jedan korak bolji u odnosu na Vistu, ali ne značajno mnogo :: :: Milivoje ne znam kakav to računar imaš kada ti je Vista brža od XP-a. Pretpostavljam da imaš nešto skorije kupljeno pa je na tvom računaru manje-više sve brzo bez obzira na opterećenje procesora, tj. optimizaciju koda :: Ja imam malo sporiji CPU pa se sve mane dotičnih Windowsa vrlo lako primećuju. Windows Seven i Vista su, takođe, gotovo neupotrebljivi sa jednim Gb-a RAM-a :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Ma sta vam je ljudi,W7 bije sve i XP i Vistu...Ako niste probali ne mozete da znate da radi ko dosad nijedan OS!!!Ako hocete da vidite brzinu iskljucite Aero i letece vam sve...ma koji XP i Vista....??????
Daum, nemam komp od pre 10 godina, već od pre 3 godina. Ako su tebi bitni brzina boot-a i otvaranja programa onda Vista jeste brža. I koliko ja znam, jedan od osnovnih zadataka OS-a jeste da se prilagodi računaru. Sve u svemu, Vista u startu nije prošla baš najbolje, a videćemo šta će biti sa sedmicom.
Windows-free with Fedora 10
:: http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236&page= :: :: pa windows 7 radi i sa 512 MB I sa procesorom na 850 mg :: :: pa je vreme vec da prestanete da pricate o VISTI. BUDUCNOST JE VEC TU U VIDU WINDOWSA 7 BUILDA 7100 ::
Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: Nego jel` kod Windows 7 RC 7100 setup wizard promenjen i izgleda ovako http://f.imagehost.org/0378/Win7_Setup_Wizard.jpg Ili sam ja naleteo na nesto budzeno :: :: file neme: 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DV :: :: :: :: :: ::
Vredi li skidati?Kako se ponasa u igrama,to mi je bitno jer treba za zavrsim onaj test sto smo poceli ja i bax pa ne znam dal da koristim Vistu ili Windows 7?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.