da je AMD zakljucao jedan quad core CPU, preimenovao ga, a onda sapnuo na uho nekom svom placeniku. Ovaj je zatim glasno progovorio: Sezame...otvori se! I gle cuda: 4-jezgreni CPU ima 4 jezgra!!!
pazi moguce je da je to srpska cuvena teorija zavere na koju sumnja tortojed evo ja imam 7750 BE ali imam SB600, dok komsa isto ima 7750 ali na J&W EXTREME sa SB750 cim dodje kuci mi cemo da probamo dal moze da se otkljuca neki nas primerak.. Jos nam ide na ruku sto je razmak izmedju kupovine vise od 2 meseca pa su razlicite serije
Ljudi ovo je lepa vest ja imam 7750 BE , PLOCA J&W 780 UVD (+128) a taj SB MI JE 700 STO ZNACI SB700 :) PA JEL MOGU I JA TO DA PROMENIM HEHEHE JAVITE SE OBAVEZNOOO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.