...kad već rovariš po net-u da bi provocirao, a sve zbot toga što su ATI drajveri sve bolji i bolji, pa sam hardware zaista pokazuje šta zaista može, evo par dokaza o AXIOM-u nVidia problema sa Multi-display problemima, random pucanjem itd...
Ljudi se bez potrebe plaše: `ATI drajveri.....bu satana...` već dugo bez potrebe.
Naročito Sky-u moram da odgovorim, a on zna zašto......kocke, trouglovi i tako...hahahahhahahah..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ne započinji i ti sa prepucavanjem, ponovo. Znaš i sam da su ovo teme najosetljivije za ego :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Sve ovo sto si gore naveo sam iskusio sa mojom nVidia karticom u poslednjih godinu dana. Ako nisam popio 100 ekrana smrti koji ukazuju na `non_page...` nisam ni jedan. Da li je to zbog sve losijih drajvera ili zbog igara iz sumnjivih distirbutivnih centara (definitivno cu morati da promenim distributera) ali Jovo idemo na novo iz dana u dan ekran smrti iz cista mira i bez najave.
Ne mogu da se zakunem da nisam to dozivljavao sa ATi-jem ali bar ne u ovolikoj meri.
A kad se u razmatranje uzme onaj logo na skoro svakoj igri tek onda se ima uvid u to koje sve prepreke kroz svoje drajvere mora ATi da preskoci ne bi li bio priblizan nVidiji iako je po meni tehnoloski superiotniji.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ljudi se bez potrebe plaše: `ATI drajveri.....bu satana...` već dugo bez potrebe :: :: Naročito Sky-u moram da odgovorim, a on zna zašto......kocke, trouglovi i tako...hahahahhahahah.... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ne započinji i ti sa prepucavanjem, ponovo. Znaš i sam da su ovo teme najosetljivije za ego :: :: :: :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: :: :: ::
I ja, samo ćutim o tome. Sa nekim verzijama manje, sa nekim više. Sa drajverima za grafe je situacija takva da zbog priliva novih čipova i ipsravljanja kritičnih bug-ova, uvek se stvore neki novi problemi.
ATI se polupao sa celom 7 i pola serije 8 Catalysta da usaglasi drajvere i CCC da rade kako treba i u tome su skoro uspeli. Situacija i izbor su sada takvi da biraš uz pomoć nekog 6. čula pored septendencilijon benchmarka, saveta, iskustava itd.
Nikad niko nije mogao SVE opcije da proba i prodrnda ih. Na drugom čipsetu, sa drugim drajverima, sistemom hlađenja, drugim CPU-om itd. I ako mene pitate, ovo je čar hardware-a, namestiti to da sve radi pod odrđenim okolnostima za određene primene. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Sve ovo sto si gore naveo sam iskusio sa mojom nVidia karticom u poslednjih godinu dana :: Ako nisam popio 100 ekrana smrti koji ukazuju na `non_page...` nisam ni jedan :: Da li je to zbog sve losijih drajvera ili zbog igara iz sumnjivih distirbutivnih centara (definitivno cu morati da promenim distributera) ali Jovo idemo na novo iz dana u dan ekran smrti iz cista mira i bez najave :: :: Ne mogu da se zakunem da nisam to dozivljavao sa ATi-jem ali bar ne u ovolikoj meri :: :: A kad se u razmatranje uzme onaj logo na skoro svakoj igri tek onda se ima uvid u to koje sve prepreke kroz svoje drajvere mora ATi da preskoci ne bi li bio priblizan nVidiji iako je po meni tehnoloski superiotniji :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Ljudi se bez potrebe plaše: `ATI drajveri.....bu satana...` već dugo bez potrebe :: :: :: :: Naročito Sky-u moram da odgovorim, a on zna zašto......kocke, trouglovi i tako...hahahahhahahah.... :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: ne započinji i ti sa prepucavanjem, ponovo. Znaš i sam da su ovo teme najosetljivije za ego :: :: :: :: :: :: :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: :: :: :: :: ::
`...Namestiti to da sve radi pod odrđenim okolnostima za određene primene.` - U tome se u potpunosti slažem sa Baksom - to nije toliko stvar znanja, koliko je stvar umetnosti.
-Bas razmisljam da zamenim moj ATI HD3850 za neki 4850 ili 4870, ne daju mi se bas pare, jer mi u sustini bolja graficka i ne treba, WoW i Assessin`s Creed mi rade na max rezoluciji i detaljima (pogotovu WoW na 8x AA, udjem u Dalaran city zasecne malo ali radi, sa sve milijardu ljudi koji trckaraju unaokolo)... -Nego sam kupio extra napajanje (PC P&C 750W) zbog bolje graficke, a sada mi se ne trose pare za zver od grafe, pa se pitam sto sam uopste kupovao napajanje (11.500 din) kada mi je i stari Chieftec radio ok... -Pre tacno 5 dana mi crkao Logitech MX620, zlo od misa, totalno sam se razocarao u Logy. -Juce sam bas kupio Razor Copperhead, extra misonja, `bem ti Logitech vidim iskustva drugih da su im bezicni misevi nesto kiksnuli
A ovo nema nikakve veze sa temom _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Odmoriću se malo od Logitech-a što se miševa tiče. Razer ima kvalitetnije pacove trenutno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: -Pre tacno 5 dana mi crkao Logitech MX620, zlo od misa, totalno sam se razocarao u Logy :: -Juce sam bas kupio Razor Copperhead, extra misonja, `bem ti Logitech vidim iskustva drugih da su im bezicni misevi nesto kiksnul :: :: A ovo nema nikakve veze sa temom :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
To napajanje je VRH a ne znam kakvog si CHIEFTECA imao...
Inace, jutros procitah nekakav test Force3D 4850 OC i u kombinaciji sa Intel Core I7 920 @ def. , Gigabyte EX58-UD5P, 3x 2GB DDR3 Kingmax 1333, jednim HDD-om i DVD/RW-om vuce cak 153W u IDLE a 251W u LOAD-u...
Ti si se obezbjedio za sledecih 5 god. sto se tice napajanja...
It is easy to reproduce, try loading a texture with X size larger than 2560 pixels (Y size does not seem to be relevant) — you will get completely garbled image.
1. Zar nije X(max)=2560 svih onih ``kućnih`` grafičkih karata ? Tj. zar nije 2560x... maksimalna rezolucija za sve grafičke za kućnu upotrebu ?
I onda, logično, preko maksimuma se ne može u ovom univerzumu, pa mi stvarno nije jasno šta je tu čudno i šta je u onom primeru konkretno BUG.
Taj stručnjak sa sajta, kome je naš kolega SkyFire očigledno poverovao, nije naveo koju je kartu isprobavao i šta joj je sve radio, pošto se čak i meni, kao krajnjem laiku za testiranje drajvera, iz njegovih reči čini da je veoma opasan retard za bilo kakvu vrstu pronalaženja rešenja.
2. SkyFire, od kako sam ja počeo da ``pratim`` ovaj forum, niko ovde nije napisao niti rekao da su ATi drajveri savršeni, već samo ti konstantno nabijaš neke debilne naslove i komentare kako je NVidia neprikosnovena na sve zamislive i nezamislive načine(verovatno jer i sam misliš da je mnogo korisno i pametno konstantno biti u centru pažne, ali u to ne ulazim, to je tvoja stvar) i zato nemoj da izvrćeš reči i preuveličavaš koješta kako bi tvoje pisanje možda dobilo neki smisao, jer ga nije dobilo, kao što ga na taj način nikada neće dobiti, jer si nedovoljno pismen i bandoglav, istovremeno. Tužan mix, nažalost previše čest u današnjih Srba.
3. Ne znam na kojim frekvencijama umovi ostalih čitalaca rezonuju, ali meni se iz ovih gorenavedenih primera čini da, kako ona seoska matematika traži da se koristi da bi se postigao neki smisleni rezultat, 5>1, logika stvari nalaže da se zaključi da ipak ATi ima pouzdanije drajvere od o`, nedostižne, NVidi-e. A Vama ?
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
Nebeska vatro !!! Imam i ja NVidia karticu, ali uzalud( biraj 9800 GT,x260,9600 GLH), ali ako neko namesti da bilo koja od navedenih sa drajverima od kulina bana do 185.68 beta, koji nisu rucno modifikovani, tj. da ih ja rucno moram modifikovati da bi radili sa mojim monitorom Samsung 24` T240 i moj tv Samsung 52` LN52A650 ja cu uvek ici na cetiri noge !!! Naime sta je problem? Slike ima na jednom, ali na drugom nema. E sad radi samo u clone modu( ne odgovara mi zbog Hz za TV na kojem radim clone mod), a meni treba dual wiev, sto radi, ali kad bi se ZA.EBAVALI !!! Onda samo izvadis graficke i stavis po volji( biraj 4830,4850,4870) i to radi bez pametovanja i modifikovanja drajvera, ali sa NVIdi-om nece, pa nece dok ne modifikujes.
P.S Nece da radi i sa sledecim proizvodjacima TV-a LG,Panasonic,Sharp i Sony. Uzimao sam svaki model od 52` koji mi je dosao pod sake i nisam uspeo da namestim bez modifikacije NVIdia drajvera. Poslao sam im resenje problema pre jedno 6-7 meseci, ali ih boli negde tamo da se za.ebavaju sa tim, dok kad sam za isti problem poslao ATI-ju on je to popravio od verzije 8.13 drajvera, a to je bilo jednom DAVNO ! Za takvu zaebanciju sa NVidia karticama likovima za resenje problema naplacujem 4000 dinara. I niko se ne zali, jer niko u Novom Sadu i BG nije nasao resenje, a izgleda ni u NVidia-i. To mi trenutno donosi oko 320 eura svaki mesec, bar dok neko drugi ne skonta i ne spusti cenu. A ja budala slao za djabe NVIdia-i, koja to ne ume da ceni.
Trebalo mi je novo napajanje, pa rekoh kada vec kupujem, bolje da uzmem nesto konkretno pa da budem miran, trenutno nemam cime da opteretim to napajanje, ali ne znam sta cu da promenim za 1 god, pa bolje da se ima (imao pre njega Chieftec 410W, radi i dan danas posle 4 godine, ali je slabo)
@Sky: zar ti ne rece da ne verujes nikome i nicemu sa interneta, samo licnom iskustvu? Cemu ova tema... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: To napajanje je VRH a ne znam kakvog si CHIEFTECA imao.. :: :: Inace, jutros procitah nekakav test Force3D 4850 OC i u kombinaciji sa Intel Core I7 920 @ def. , Gigabyte EX58-UD5P, 3x 2GB DDR3 Kingmax 1333, jednim HDD-om i DVD/RW-om vuce cak 153W u IDLE a 251W u LOAD-u.. :: :: Ti si se obezbjedio za sledecih 5 god. sto se tice napajanja... :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Sto se tice teme bez obzira na link proverena je informacija jer sam cuo od usera koji se bave profesionalno sa tim stvarima! E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok!
Fercera na 90+ stepeni stoka jedna retardirana, nataknem ih na referentni kuler. Šteta Sky šti nismo CrossFire snimili (zvuk). Ajmo peglaj te kartice pa da se radi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Ko kaze da necemo.Cekaj da zavrsim ono sto mi je bitno,znas na sta mislim Bocnucemo Q9650 u tvoju plocu i nastavicemo testove a mogu ja da ponesem i Rampage..Uglavnom dogovoricemo se kad zavrsim ovo sto mi je sad prioritet.
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Fercera na 90+ stepeni stoka jedna retardirana, nataknem ih na referentni kuler :: Šteta Sky šti nismo CrossFire snimili (zvuk). Ajmo peglaj te kartice pa da se radi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Evo ja vam dajem moje napajanje da ga testirate, pa da znam da li valja cemu ili sam bacio pare. Trebalo bi da gura dve 4870 i cetvorojezgarac bez problema. Verujem da oboje imate extra napajanja, ali ovo moje nemam di` da probam _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Ko kaze da necemo.Cekaj da zavrsim ono sto mi je bitno,znas na sta mislim :: Bocnucemo Q9650 u tvoju plocu i nastavicemo testove a mogu ja da ponesem i Rampage..Uglavnom dogovoricemo se kad zavrsim ovo sto mi je sad prioritet :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Fercera na 90+ stepeni stoka jedna retardirana, nataknem ih na referentni kuler :: :: Šteta Sky šti nismo CrossFire snimili (zvuk). Ajmo peglaj te kartice pa da se radi :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Lep gest od tebe ali vec imamo 2.5 KW ,ali ako si iz BG-a svakako je izazov testirati to tvoje napajanje jer je stvarno kvalitetno.
:: Evo ja vam dajem moje napajanje da ga testirate, pa da znam da li valja cemu ili sam bacio pare :: Trebalo bi da gura dve 4870 i cetvorojezgarac bez problema. Verujem da oboje imate extra napajanja, ali ovo moje nemam di` da proba :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Ko kaze da necemo.Cekaj da zavrsim ono sto mi je bitno,znas na sta mislim :: :: Bocnucemo Q9650 u tvoju plocu i nastavicemo testove a mogu ja da ponesem i Rampage..Uglavnom dogovoricemo se kad zavrsim ovo sto mi je sad prioritet :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Fercera na 90+ stepeni stoka jedna retardirana, nataknem ih na referentni kuler :: :: :: Šteta Sky šti nismo CrossFire snimili (zvuk). Ajmo peglaj te kartice pa da se radi :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E jbg nije 2.5KW al` ima 0.75KW BG na Zvezdari, blizu kafane `Lipov Lad` na Bulevaru _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Lep gest od tebe ali vec imamo 2.5 KW ,ali ako si iz BG-a svakako je izazov testirati to tvoje napajanje jer je stvarno kvalitetno :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Evo ja vam dajem moje napajanje da ga testirate, pa da znam da li valja cemu ili sam bacio pare :: :: Trebalo bi da gura dve 4870 i cetvorojezgarac bez problema. Verujem da oboje imate extra napajanja, ali ovo moje nemam di` da proba :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: Ko kaze da necemo.Cekaj da zavrsim ono sto mi je bitno,znas na sta mislim :: :: :: Bocnucemo Q9650 u tvoju plocu i nastavicemo testove a mogu ja da ponesem i Rampage..Uglavnom dogovoricemo se kad zavrsim ovo sto mi je sad prioritet :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Fercera na 90+ stepeni stoka jedna retardirana, nataknem ih na referentni kuler :: :: :: :: Šteta Sky šti nismo CrossFire snimili (zvuk). Ajmo peglaj te kartice pa da se radi :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ostavi kontakt tel na mail baxu ili meni,sve jedno...
:: E jbg nije 2.5KW al` ima 0.75KW :: BG na Zvezdari, blizu kafane `Lipov Lad` na Bulevar :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Lep gest od tebe ali vec imamo 2.5 KW ,ali ako si iz BG-a svakako je izazov testirati to tvoje napajanje jer je stvarno kvalitetno :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Evo ja vam dajem moje napajanje da ga testirate, pa da znam da li valja cemu ili sam bacio pare :: :: :: Trebalo bi da gura dve 4870 i cetvorojezgarac bez problema. Verujem da oboje imate extra napajanja, ali ovo moje nemam di` da proba :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: Ko kaze da necemo.Cekaj da zavrsim ono sto mi je bitno,znas na sta mislim :: :: :: :: Bocnucemo Q9650 u tvoju plocu i nastavicemo testove a mogu ja da ponesem i Rampage..Uglavnom dogovoricemo se kad zavrsim ovo sto mi je sad prioritet :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Fercera na 90+ stepeni stoka jedna retardirana, nataknem ih na referentni kuler :: :: :: :: :: Šteta Sky šti nismo CrossFire snimili (zvuk). Ajmo peglaj te kartice pa da se radi :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E sad,manje vise,ja svakako dolivam ulje na vatru i volim da vas pecnem ali ako vam je za utehu uopste ovih dana ne koristim nVidiu vec mi je na masini ATI 4870 i fercera za sad skroz ok :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
OK.Primljeno.Da mi nisi sad poslao mail nebi ni znao da imam jos 4 pored tvog..Ccccc...Retko kad gledam ovaj mail vezan za pc berzu.
:: Oks :: Aj` proveri, sada sam ti poslao :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Ostavi kontakt tel na mail baxu ili meni,sve jedno.. :: :: ::
Eto i neka korist od losih ATi drajvera _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: OK.Primljeno.Da mi nisi sad poslao mail nebi ni znao da imam jos 4 pored tvog..Ccccc...Retko kad gledam ovaj mail vezan za pc berzu :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Oks :: :: Aj` proveri, sada sam ti poslao :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: Ostavi kontakt tel na mail baxu ili meni,sve jedno.. :: :: :: :: ::
Ma nemam ja nista protiv ATI-ja i drivera,to mene ljudi pogresno skapiraju.Samo sam realan za razliku od mnogih koji neke mane prikrivaju a neke stvari preuvelicavaju. I sad mi bas stoji jedna ATI 4870 i obzirom da vise volim nvidiu ovo uopste nije toliko lose.HD reprodukcija mi se jako svidela ,ne znam do cega je,ali u par navrata mi je malo secnulo u filmu,ono kao slow motion ,to jos nisam provalio sta je u pitanju pa ne mogu da krivim drivere hehehehehe.Malo je previse bucna kao sto sam rekao i do sad a i greje se boga mi opako ali ovo je ipak referentni cooler sto za ovu arhitekturu i nije bas dovoljno.Sa baxovom kartom druga prica skroz mada je njegov chip i malo hladniji jer je 4850 u Dual rezimu.Joojj..Da mi taj test zavrsimo a kad budemo pokretali CF zvacemo te da opteretimo tvoje napajanje pa da vidimo kako se nosi.
:: Eto i neka korist od losih ATi drajvera :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: OK.Primljeno.Da mi nisi sad poslao mail nebi ni znao da imam jos 4 pored tvog..Ccccc...Retko kad gledam ovaj mail vezan za pc berzu :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Oks :: :: :: Aj` proveri, sada sam ti poslao :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: Ostavi kontakt tel na mail baxu ili meni,sve jedno.. :: :: :: :: :: :: ::
Ljudi, koje vi to 4870 imate? Ja imam najjeftiniju Sapphire i ne greje se toliko... A nije ni bucna... Doduse nije ni oc-ovana... A Catalist 9.4 instalirao i prestao da mi radi audio. Tj. rade sistemski zvuci a nece da pusta muziku. I ja instaliram preko stari koji je dosao uz karticu, kad gle cuda catalist ostao isti, ali se preinstalirali kodeci ili sta vec i sad radi... :) Pozdrav! PS Ipak vise volim nV.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.