Ovo bi i moja rahitična baba bolje dizajnirala. Ne sumnjam u performanse ali četiri čipa u sendviču i nema DVI-a. Apoteka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ajd sto za nVidiu ali nemoj tako za babu Sto se tice DVI-a,april mesec ,cudno vreme,pa ljudi zaboravili da stave,mozda ce ga dodati u finalnom prozivodu.
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Ovo bi i moja rahitična baba bolje dizajnirala. Ne sumnjam u performanse ali četiri čipa u sendviču i nema DVI-a. Apoteka :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
:: Pa zar i ti sine brute? :: :: Eh ponadao sam se da ce sala duze da potraje a ono prc. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: APRILILIL :: :: http://stepanprokop.cgsociety.org/gallery :: :: :: :: :: ::
Nije ovo nemoguce, samo sto bi bilo nemoguce da ta 4 chip-a hladi jedan hladnjak... Na ovakvo nesto bi se centralno moglo spojiti, da lepo greje celu kucu...
:: Ogavno, ruzniju kartu nisam video u zivotu :: PA zar nisu mogli lepse da je naprave :: :: :: Ama jeste li vi gledali film `Miris zene` (Al Pacino plays the main role). `` Nije vazno jesu li joj noge debele, stupaste, tanke, cvornovate, duge, kratke... mene zanima samo ono sto se nalazi izmedju tih nogu``. Frame rate, kvalitet slike braco, a kada se zazelim lepote odem u predsoblje i obratim se ogledalu: ``Ogledalce, ogledalce, reci mi ko je naj...``
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.