Moglo bi i zauzece procesora da ne varira od +- beskonacno i da ne jede rama vise id 3dsmaxa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Meni u task manager-u pokazuje 118 MB !!!! I to sa jednim tab-om!!! Neverovatno!! Već mesec dana testiram Maxthon i jako sam zadovoljan! On mi zauzima `bednih` 4,5 MB!! U Firefoxu već duže vremena kada pokušam da otvorim PDF fajlove, firefox istog trenutka `krešira`!!! Ne znam kako da rešim taj problem?? Bane Bgd.
Predji na Seamonkey,isto Mozillin endzin, samo mnogo brzi i stabilniji. Jel zna neko dal ima Swift Weasel za Win? Koliko sam razumeo(barem na Linuxu) on je napravljen za svaki procesor ponaosob,tako da najbolje iskoriscava njegove mogucnosti
kod mene (3.08, XPsp3, C2Duo) radi apsolutno besprekorno (no crashes). Zauzece RAM-a pri otvaranju vise tab-ova jedva da je primetno a zauzece CPU-a se krece u granicama 2-4% (dva tab-a, oba ispunjena flash animacijama itd.). Pri tome, ukljuceni su: !avast, Riva tuner, i Yahoo Vista transformation pack 3.1.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.