Evo zavrsio se i ovaj znacajan dogadjaj za nasu zemlju.Oni koji su ucestvovali mogli su da osete zar i iscekivanje svakog momenta u toku testiranja vodjenih ka uspehu i pobedi.Adrenalin je uveliko radio a konacni rezultati su itekako za pohvalu!
Evo da ponovim sta dalje moze da se ocekuje : Citiram :
Još po koje iznenađenje :)!!! Evo i poruke GIGABYTE tima koju prosleđujem ovde :)
Ovom prilikom želimo da pozovemo sve Vas koji ste zainteresovani za OC, da dođete u SKC 14. Marta u 10h ujutru, nezavisno od rezultata koje ostvarite na online delu takmičenja, znači svi ste dobrodošli. U ovo vreme kada se mnogo jagme podiže oko krize i o tome kako je prodaja većim delom stopirana, mi iz GIGABYTE-a želimo da Vam pokažemo da nam je mnogo bitniji korektan i prijateljski odnos sa korisnicima naše opreme. Upravo zbog toga smo GO OC 2009. i pored svih zahteva i svetske krize organizovali i u Srbiji. Verujemo da su Vas nagrade za prva tri mesta dovoljno zainteresovale da se prijavite i da pokušate da uđete u prve tri ekipe. Za sve Vas koji ste prespavali poslednju nedelju još jednom ćemo pobrojati nagrade, sa opaskom „iskoristite vreme koje je preostalo, jer još nije kasno da uđe u top 5 u svakoj grupi“:
Prvo mesto: Prestigio 24incha monitor X58 UD4P GTX260OC LITEON DVDRW Full Retail Logitech Black OEM Keyboard USB Logitech Black OEM Mouse USB HDD Seagate 160Gb 8Mb
Drugo Mesto: X58UD4P GTX260OC LITE ON BlueRay Combo Logitech Black OEM Keyboard USB Logitech Black OEM Mouse USB HDD Seagate 160Gb 8Mb
Treće Mesto: X58UD4P GTX260OC LITE ON DVDRW Full Retail Logitech Black OEM Keyboard USB Logitech Black OEM Mouse USB HDD Seagate 160Gb 8Mb
Isto tako, imamo i specijalno iznenađenje za sve Vas koji se ne plasirate u ove 3 finalne ekipe: Pored toga sto će svi dobiti besplatno piće, imaćete mogućnost da osvojite mnogo drugih vrednih nagrada:
5x modovanih chieftec kucista 1x gtx260OC 1x X58UD4P 1x LITEON Blue Ray DVD 1x PSU 1x Office Home and Student 2007 Xx Pokloni iznenadjenja
Pretpostavljam da nema potrebe da napominjemo da Vas na samom događaju čekaju još neka iznenađenja kao i velike količine raznog promo materijala itd. Ali nećemo da Vam otkrivamo bas sve. :) Biće tu i dosta IT kompanija koje će prikazati svoje najbolje računare i ostalu opremu, a i pripremili su dosta zanimljivih promocija za Vas u SKC-u, koje ne bi trebalo prpustiti. Sve u svemu nadamo se da će ovo biti nezaboravan događaj.
Kako bi sve proteklo u veseloj atmosferi obezbedili smo dobro ozvučenje, DJ-a i gomilu lepih nasmejanih devojaka :) … Neki od specijalnih gostiju uključuju Klan RUR … Relju Jovica i ekipu PC Petka. Ono što bi želeli da vidimo je i broj zainteresovanih koji planiraju da dođu 14-og u SKC (bilo da su takmičari ili ne) a shodno tome bilo bi poželjno da se jave u ovoj temi sa potvrdom o dolasku, tipa „dolazim“ ili tako nešto. :)
Srdačan pozdrav, svim takmičarima i gostima koji će doći, želi vaš GIGABYTE
Naterao si me procitao sam. Do kad ce otprilike trajati da li se zna, jel moze da se udje posle deset, posto mogu tek od 11h, a interesuje me da vidim
:: Pa procitaj ceo tekst,nemoj da ti bude tesko :) .Mogu naravno :: :: (bilo da su takmičari ili ne) :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Jel mogu da dodju i oni koji se ne takmice, samo da vide razgledaju. :: :: :: :: :: ::
Ne ne, lose si povezao, taj sto kazes da te preklo u prvoj, preklao je sve ostale u zadnjioj, samo je M32 bio losiji zato sto ja ne koristim tvikove u ostale trikove, sto je sasvim legalno ali eto ja ne koristim, nemam zivce da se zajebavame sa tim. Po rezultatu vdim da nije ni on koristio tvikove, najbolji M32 rez u 3grupi je npravljen na specijalnom winu koji je jedan maistor programiranje uradio tako da daje najbolji rez u M32 i upste svim spi kategorijama.
SkyFire je drugi u tvojoj bivsoj grupi ali je malo falilo da bude 1, ipak je ova gigabyte plocica presudila u moju korist.)
Sacekaj da se pojavi zvanicna lista do subote pa ces videti koje zista pobedio u kojoj grupi, mada u trecoj, jedina ozbiljna konkurencija je bila ekipa sa bencha (animaN, BigJoe, CooLa, drfedja, Shiki) SkyFire, iskren da budem imo sam srece:)
@Zajebani76@ Sorry co`ek pomeso ja :) Ja zaboravih na PC Beast :) U svakom slucaju CESTITAM :)
Sto se mene tice, sa ovim E8400 rev C0 i ovom grafom nisam mogao vise, iskreno cedio sam ga poslednje 2 nedelje do koske (mozda i preko) i prosto mi je neverovatno da procesor radi jos uvek, a grafa je gurala core 777MHz, 778MHz jednostavno nije htela da cuje. :) Tako da sam apsolutno zadovoljan svojim rezom i to sve na vazduhu :)
Da vidim kako to izgleda:)!!! Jedini fazon je sto cu morati da dodjem malo kasnije...Pa ako me puste u subotu u SKC ljudi s foruma javite mi se:)! Dva metra, duga kosa, osisano na kratko sa strane, ne mozete da omasite:D! PoZ ========== BLEJA:)))
Sky je postavio naslov teme OVERCLOCK TAKMICENJE JE ZAVRSENO a neki ovde pisu dal mogu da dodju da gledaju posle 11h. Ja ne kontam jel to takmicenje odrzano,ili tek treba da se odrzi???
Kolko ja kapiram gotovo je sve. Ostaje finale valjda. To je kada dodju u SKC, sednu za I7, Gigabyte plocu, neke memorije i grafulje i imaju valjda 8 sati da napucaju to sto vise mogu... E pa narod ce da dodje da vidi to...i promoterke...i tako to:D! ========== BLEJA:)))
:: Sky je postavio naslov teme OVERCLOCK TAKMICENJE JE ZAVRSENO a neki ovde pisu dal mogu da dodju da gledaju posle 11h. Ja ne kontam jel to takmicenje odrzano,ili tek treba da se odrzi?? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: ::
Ja sam zadovoljan.Gosn zajebani je prvi i meni je drago,jebi ga ove godine mu je takav horoskop bio ,tako mu je pisano.Milan tarot mu je prorekao sudbinu da ce da bude prvi.Hehhehehehe... Nista svakako se vidimo u SKC-u pa cemo videti sta i kako za dalje.. Vidimo se tamo..
@Zajebani76@ Upravu si,ova tvoja ploca Gigabyte UD5 sabija,kartu sam mozda mogao da navrnem i na 800 Mhz ali ipak je dosta bitan taj clock CPU-a koji donosi dosta u krajnjem rezultatu!.Nehalem je prava zverka!
I Want to believe - The truth is out there
:: Zavrseno je sve, rezultati su po grupama poredjani, prva mesta :: :: -Dekara, stanoje - 28 poen :: -Misko, vukashin - 22 poen :: -zajebani - 26 poen :: :: Beast pa dobro, imas respektabilno drugo mesto sa 21 poen :)
Svi koji mogu obavezno neka dodju, otvoreno je za sve zainteresovane Ovako nesto se kod nas nikada nije organizovalo a racunam do godine da ce biti jos bolje i da ce biti daleko zesca konkurencija.
Po meni ovak nesto je dobro da se malo izmestimo iz virtualnog sveta i upoznamo sa istomisljencima i onoma koji nemisle isto ali u svakom slucaju sa ljudima koji dele slicna interesovanja, inac ne znam sta bi trazili na forumima koji se bave racunarima:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.