Totalni morono...pre 2 dana su se hvalili brzinom GPU-a, kako je njihov server sastaljen od par GPu-a brzi od ne znam koliko vise CPU procesora..i kako je buducnost u tome a sad hoce da prave....strasno
p.s. Dogorelo im je do noktiju pa sad pokusavaju na sve nacine .....ko razume svatice
Ajde bre,nemoj da si naporan!Ne diraj me u Nevidiu!
Bilo kako bilo..Moje licno misljenje je da ce tesko bilo ko proci na trzistu pored Intela i AMD-a!!!
I Want to believe - The truth is out there
:: Totalni morono...pre 2 dana su se hvalili brzinom GPU-a, kako je njihov server sastaljen od par GPu-a brzi od ne znam koliko vise CPU procesora..i kako je buducnost u tome a sad hoce da prave....strasn :: :: p.s. Dogorelo im je do noktiju pa sad pokusavaju na sve nacine .....ko razume svatice :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Bilo bi lepo videti jedno zaokruzeno resenje, red bi bio. Javna tajna je da i Ati i Nvidia rade na CPU/GPU resenjima za notebook-ove, entry-level konfiguracije i HTPC resenja, a sve se trenunto testra kroz postojece serije GPU-a i CUDA tehnologiju. Ako su uspeli sa nekoliko PS3 konzola da naprave superkompjuter, zahvaljujuci Cell procesoru koji je dizajniram kao i GPU - za paralelno izvrsavanje - uopste me ne bi cudilo da buduce generacije GPU-a budu monstrumi za koje ce klasican CPU biti nedovoljan da pokazu pun potencijal. Mozda i nece proci pored Intel-a i AMD-a ali jos sada su naucni krugovi veoma zagrejani za ovakve masine.
Covek koji ima nvidia logo na jastuku mi kaze da sam naporan ? Bem ti sunce Jovane jel znas
p.s. losmi dobar ti sig
Ajd uzdravlje :)
:: Ajde bre,nemoj da si naporan!Ne diraj me u Nevidiu! :: :: Bilo kako bilo..Moje licno misljenje je da ce tesko bilo ko proci na trzistu pored Intela i AMD-a!! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Totalni morono...pre 2 dana su se hvalili brzinom GPU-a, kako je njihov server sastaljen od par GPu-a brzi od ne znam koliko vise CPU procesora..i kako je buducnost u tome a sad hoce da prave....strasn :: :: :: :: p.s. Dogorelo im je do noktiju pa sad pokusavaju na sve nacine .....ko razume svatice :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
Ognjene sine pogresio si mi ime Prekrsti me coek samo tako... P.S.Nemam ja nvidia logo na jastuku vec na gacama
I Want to believe - The truth is out there
:: Covek koji ima nvidia logo na jastuku mi kaze da sam naporan ? Bem ti sunce Jovane jel zna :: :: :: p.s. losmi dobar ti si :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Ajde bre,nemoj da si naporan!Ne diraj me u Nevidiu! :: :: :: :: Bilo kako bilo..Moje licno misljenje je da ce tesko bilo ko proci na trzistu pored Intela i AMD-a!! :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Totalni morono...pre 2 dana su se hvalili brzinom GPU-a, kako je njihov server sastaljen od par GPu-a brzi od ne znam koliko vise CPU procesora..i kako je buducnost u tome a sad hoce da prave....strasn :: :: :: :: :: :: p.s. Dogorelo im je do noktiju pa sad pokusavaju na sve nacine .....ko razume svatice :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: ::
a da..pogresih ime..stigla me staracka senilnost,jbg
Ajd uzdravlje :)
:: Ognjene sine pogresio si mi ime :: Prekrsti me coek samo tako.. :: P.S.Nemam ja nvidia logo na jastuku vec na gacama :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Covek koji ima nvidia logo na jastuku mi kaze da sam naporan ? Bem ti sunce Jovane jel zna :: :: :: :: :: :: p.s. losmi dobar ti si :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Ajde bre,nemoj da si naporan!Ne diraj me u Nevidiu! :: :: :: :: :: :: Bilo kako bilo..Moje licno misljenje je da ce tesko bilo ko proci na trzistu pored Intela i AMD-a!! :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Totalni morono...pre 2 dana su se hvalili brzinom GPU-a, kako je njihov server sastaljen od par GPu-a brzi od ne znam koliko vise CPU procesora..i kako je buducnost u tome a sad hoce da prave....strasn :: :: :: :: :: :: :: :: p.s. Dogorelo im je do noktiju pa sad pokusavaju na sve nacine .....ko razume svatice :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.