U igricama su se novi AMD cpu pokazali odlicni ,cak se x3 720 BE pokazao boljim u Crysis -u od Nehalema 920 na rez 1600x1200,tako da ljubitelji igrica nijednog momenta ne bi trebalo da razmisljaju oko izbora CPU .Oba nova AMD CPU imaju TDP 95 W sto znaci da ce moci da se zabodu i u slabije AMD ploce ,a cena X3 720 BE bi trebala da bude oko 110 E. I jos jedna povoljna okolnost X3 720 BE je sto je dobar overcloker ,na vazduh do 3,8 ghz ,dok se Phenom II X4 810 nije pokazao dobar u OC ,verovatno iz razloga sto nije BE edition.
U drugim realnim aplikacijama h264 encode, 3 d rendering Nehalemi su se pokazali bolji.
Hvala na ovim vestima . Taman planiram ovijeh dana da sklopim novi komp i ovo me je stvarno obradovalo . Salu na stranu ne patim od onoga INTEL / AMD samo jedno nikako drugo . Nego realno sta je najbolje za pare koje imam . Skoro sam bio siguran da cu da uzmem Intel 8400 ali sada pored ovo Phenom II X3 ..... slatke muke :)))) Vidim da se i ovima na testi najvise on svideo .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.