Odlicna karta,opet je Asus pokazao da ume dobro i kvalitetno da napravi graficku karticu!Cenim da je uzivo osecaj i licno dozivljeno iskustvo jos bolje!
Ja sam stvarno pomislio da je neko odavde isprobao kartu, zbunio me uzvicnik na kraju naslova, i ono SABIJA.
Inace, pohvala za ljude koji su pravili tu stranu, prvi put da vidim proporcionalan raspon na tabeli izmedju svakih 10 fps, a ne one seoske fore, da jedna kartica u jednoj igri prikazuje 50 fps, a druga prikazuje 52, a tih 2fps je nacrtano toliko neproporcionalno da izgleda kao da je druga ~250 fps ispred one prve.
:: jer ne sabija, nego ujed :: !!!!!!!!!!! :: :: e i potpuno si u pravu za grafik :: :: i jos nesto: pogled na graficku me navodi na misao nadogradnje rama na njoj ili mozda cak i izbor procesor :: ne bi li to bilo fin :: :: :: uls :: :: Dzi - men, da si ti nisi nesto zajebunio? Kakva nadogradnja RAM-a na graf. karti? Pa tek procesora (GPU-a?!)! Ili si mislio na nadogradnju sistemske memorije i CPU-a?
Re: ASUS GeForce GTX 295 review (ENGTX295) karta koja SABIJA!
05.02.2009. 00:36
status: user broj poruka: 308
Hmmm, karta je KEVA u svakom pogledu... A i cena je KEVA!!!
:: http://www.guru3d.com/article/asus-geforce-gtx-295-review-engtx295/ :: :: Odlicna karta,opet je Asus pokazao da ume dobro i kvalitetno da napravi graficku karticu!Cenim da je uzivo osecaj i licno dozivljeno iskustvo jos bolje :: :: I Want to believe - The truth is out there :: ::
Ma jeste, njih radi nekoliko fabrika ali prvi TOP modeli moraju biti po referenci maticnih chip kompanija...takav je dogovor. Dakle, nije samo lupljen tiket on jeste pravljen u pogonima nekoliko ralzicith kompanija, najcesce onih najvecih...a zbog visoke klase prve 6-12 meseci se prave identicne pa je samo sticker/label izmenjen...najvecu proizvodnju ima prva linija brandera tako da ih prave njih 10-ak u vecim kolicinam po specifikacijama, cak i komponente na stampi vrlo malo variraju u pogledu tipova. Ali ne navodi na cinjenicu da je izaslo iz jedne vec iz vise fabrika...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.