Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Ko voli `ilegalni` softver ?
STRANA 1 OD 1
BataCele Ko voli `ilegalni` softver ? 01.02.2009. 12:27 T15097

status: user
broj poruka: 1532
http://www.custompc.co.uk/news/605400/government-abandons-piracy-legislation.html?CMP=NLC-Newsletters

Kazu da nece praviti sistem u kojem ce se pricati o hapsenju tinejdzera u njihovim spavacim sobama. He he. Dobro jutro. Imaju ljudi pametnija posla kada im ekonomska kriza preti da srusi celu drzavu.

A covek prosle godine u BG zaglavi u zatvoru zbog `piraterije`. Sta cemo sad ?

Uncle Sam je naredio bednicima u Srbiji da jure decu po spavacim sobama, a ovi kao manijaci poleteli da ispune naloge. Kod nas - nemaju pametnija posla, bice da privreda cveta.

KO CE MOMKU DA VRATI VREME PROVEDENO U ZATVORU ?

P.S. Sto je najgore, film zbog kojeg su ga uhapsili je najobicnije sr.nje.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 01.02.2009. 13:08 #93844

broj poruka: 1586
Eee... tako ti je druze u banana-drzavi, gazda baci stap a kuche odma ripi, zna da ce gazda da ga pomazi po glavi kada donese stap....
Jad i bedu koju nase nazovi vlasti demonstriraju necu ni da komentarisem, a ko zna koliko drzavnih sluzbenika na foru `Ma na poslu 10 mega net...` skidaju i sire nelegalan softver i filmove za koji su apsili klinca jer, pobogu, nije ga platio...

Iako ne poznajem Linux dovoljno, uvek ga preporucujem svima kojima treba OS za firmu ili ako vec imaju legalan Win, a uglavnom zavise od Office paketa, postoji lepo Open Office, koji nije nista manje funkcionalan za jednog knjigovodju a dzabe je... I drago mi je da je sve vise free softvera i forsiram ga kod instalacije musterijama.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

obradmi Dobar film uvek zaradi pare 01.02.2009. 14:09 #93853

broj poruka: 7720
Moje je misljenje da ne moze neka divx verzija filma tipa bioskopska verzija da smanji profit filmu, uvek je bolja dvd verzija,a o blue ray da ne pricamo.Wmv ,Divx Xvid su i napravljeni da bi se ubrzao transfer video fajlova preko interneta ,ne radi se samo o komercijalnim filmovima ,nego i o privatnim video materijalima.Jedino mozemo da pozelimo decku da izadje sto pre iz zatvora ,a filmadzijama da taj decko nije kriv za gubitak profita ,vec pravljenje losih filmova u kojima se mi pretezno prikazujemo kao neki poludivljaci ,a sve to uvek zacinjeno sa Romima protiv kojih inace nemam nista ,ali neka oni samo finansiraju svoje filmove ,a ne nas covek reditelj nas prikazuje u filmu kao da smo Romi.
CrowBgd buvljak 01.02.2009. 15:52 #93877

broj poruka: 1376

Tako je to u buvljoj drzavi na brdovitom Balkanu. Riba uvek naravno smrdi od glave,bar tako je oduvek bilo. Ja se presaltujem pre par godina na Linux i kazem dosta je bilo zajb... od sad sam legalan. Joj muke tantalove,sve sto ti treba u zivotu neko vec ima autorska prava na to....pa cak i na nas same
BlueSkyNIS re 01.02.2009. 17:55 #93911

broj poruka: 860
Piraterija je jedan od razloga što sam prešao na Linux.......

Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738

JOSILENKO Ma kakav legalni, windows je najnelegalniji od svih softvera 01.02.2009. 20:15 #93931

broj poruka: 1013
Vala, od kad sam se u filmu `Pirati Silikonske Doline` uverio da su glasine o Bil Gejtsu i Stiv Dzobsu tacne, windows i OS mac mogu samo da sanjaju dolare od mene. Oni su najveci lopovi od svih. Da su makar nesto izmislili pa da im platim
JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs