Pogledajte video. Fino sve deluje, mada sam ja trenutno rezervisan prema onome što tvrde(100 puta brži jači ovo ono...odoše i Intel i AMD u propas). Mislim, dakle u opasnosti sam.
Jos samo da naprave svoje ploce, svoje memorije i svoje graficke kartice koje ce da rade uz taj zamisljeni procesor i ovo nece liciti na klasicnu TELE-shop reklamu, za bilo sta, a pogotovo jer ``nece nijedan`` od danasnjih proizvodjaca obustaviti prozivodnju proizvoda zasnovanu na trenutnoj tehnologiji, ma kakva da je kvalitativno/primitivno, ako se prodaje u ``njemu/njima dovoljnoj`` kolicini, zbog neke nove, neuporedivo naprednije. Koga boli qrac, kad ova donosi pare, a kad prestane, promenis reklamu i vozis dalje. Ovcama i dalje raste vuna, pa sisanju nikad kraja.
Mozda, ali ozbiljno malo mozda, ako ovaj stvarno postoji, naprave 100 komada godisnje, i kostaju 100 000 $/komad, a to sto planiraju da budu 100 puta jeftiniji... nekada u buducnosti, to je veoma lepo, ali nije stvarno.
Isto tako, ja planiram da prebijem Dzekija Cena nekada u buducnosti :) jer me nervira, a od pre neki dan nemam ni pasos, a i nisam u najboljoj fizickoj formi za prebijanje drugih, a i jos sam prehladjen.
I sad, realnost je da je veca verovatnoca da ja prebijem Dzekija Cena, nego da ovo postane ozbiljna, je li, konkurencija Intelu i AMD-u.
Mislim da treba spomenuti da AMD postoji skoro 40 godina, za Intel ne znam, tako da ce ovu igracku, ako stvarno postoji, MOZDA doziveti nasi neki pra-unuci, ako pre toga citava civilizacija ne nazaduje jos jedno 50 000 godina, putem uticaja mnogobrojnih autoritativnih budala na nepregledne mase glupih/maloumnih/IQ=9 ljudi, koji samo cekaju svog ``ovna predvodnika`` da krenu u nove radne pobede i osvajanje i porobljavanje ostatka planete.
Jedini potencijalni ``spas`` za te neke ljude koji su otkrili taj procesor, ako postoje, je da se malo vise procuju, kako bi svima nama ostalima na planeti sto skorije olaksali zivot, a otezali novcanike.
Idem da probam da nadjem jos nesto na tu temu, da ne ispadne da serakam bezveze.
O`, izgleda da sam se zajebao. Imaju i graficke, cak i one 3D naocare.
Nego, je l` postoji neki sajt, ili cak, ne daj boze, video snimak, stvarnog uporednog testa tog njihovog kompjutera u odnosu na bilo koji drugi, gde bi neko, kao na primer ja, ko se ne bavi dizajniranjem procesorskih jezgara, mogao da vidi tu nesto konkretno, neku konkretnu, merljivu, vidljivu ili osetnu prednost u svakodnevnom radu ?
Npr. kao taj i taj Zii je bolji od tog i tog Intela za toliko i toliko u tom i tom programu, zbog toga i toga.
Ne uspevam nista na tu temu da pronadjem, pa zato i pitam.
:: O`, izgleda da sam se zajebao. Imaju i graficke, cak i one 3D naocare :: :: Nego, je l` postoji neki sajt, ili cak, ne daj boze, video snimak, stvarnog uporednog testa tog njihovog kompjutera u odnosu na bilo koji drugi, gde bi neko, kao na primer ja, ko se ne bavi dizajniranjem procesorskih jezgara, mogao da vidi tu nesto konkretno, neku konkretnu, merljivu, vidljivu ili osetnu prednost u svakodnevnom radu :: :: Npr. kao taj i taj Zii je bolji od tog i tog Intela za toliko i toliko u tom i tom programu, zbog toga i toga :: :: Ne uspevam nista na tu temu da pronadjem, pa zato i pitam :: :: :: :: iz Mrcajevaca
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.