Ale luja nešto novo, ili bar staro al poboljšano. Smorila je 48x0 serija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
@admins Zanimljivo, zašto ne možeš svoj post da ipsravljaš ako nije poslednji ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Izvinjavam se na krupnoj omasci u naslovu :: :: U pitanju je HD 4900 :: :: Zeljko, Miso, ako moze - ispravite to, zamolio bih : :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
:: :: @admin :: Zanimljivo, zašto ne možeš svoj post da ipsravljaš ako nije poslednji Zato sto je Mrlja svojevremeno izbrisao preko 100 svojih postova...I od tad nema vise brisanja ni editovanja poruka... Mrljo,Mrljo...
Ne vidim ništa loše u tome i damožeš svoju poruku da obrišeš. Može biti razloga. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: @admin :: :: Zanimljivo, zašto ne možeš svoj post da ipsravljaš ako nije poslednji :: Zato sto je Mrlja svojevremeno izbrisao preko 100 svojih postova...I od tad nema vise brisanja ni editovanja poruka.. :: Mrljo,Mrljo.. :: :: :: DaSickSyste ::
:: :: Ne vidim ništa loše u tome i damožeš svoju poruku da obrišeš. Može biti razloga :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: @admin :: :: :: Zanimljivo, zašto ne možeš svoj post da ipsravljaš ako nije poslednji :: :: Zato sto je Mrlja svojevremeno izbrisao preko 100 svojih postova...I od tad nema vise brisanja ni editovanja poruka.. :: :: Mrljo,Mrljo.. :: :: :: :: :: :: DaSickSyste
Ni ja...Al jedan od admina misli da ima...Izgleda se oseca mocnije ako ima utisak da moze nesto da zabrani...Ili sta god mu to znacilo...
Pa mozes edit-ujes i obrises dok neko posle tebe ne odgovori ( jedino da neko odma odg. i zej*be te ..) Meni to nije lose, tako ne moze neko da izmeni kontekst poruke zbog sl. reply-a ili sl. tako da ne moze da bude cas jedno cas drugo ..
Na benchu imas edit poruke svakako dal je neko posle tebe postovao..Cak mozes da editujes i prvu poruku zajedno sa naslovom!Jedino sto je vremenski ograniceno i tek posle ne moze dal bese 15 min ili tako nesto...
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa mozes edit-ujes i obrises dok neko posle tebe ne odgovori ( jedino da neko odma odg. i zej*be te .. :: Meni to nije lose, tako ne moze neko da izmeni kontekst poruke zbog sl. reply-a ili sl. tako da ne moze da bude cas jedno cas drugo ..
Niste bili na forumu ili niste pratili istorijat ovakve odluke. Ista je proizvod dugotrajne bitke i prepucavanja. Iako ista nisu ni dan-danas eliminisana, bar je izbegnuto da tome bude uzrok mogućnost lažiranja svojih postova. Tako je: da ne bi neko od nas bio naknadno pametan, da ne bi započeo raspravu nekom tvrdnjom - a u sred rasprave, nakon 3 ispunjene strane žučnih odgovora, jednostavno promenio svoj post - ili ga izbrisao, kao da ga nije bilo (princip bačene kosti i onda glođanja pasa oko nje), uvedena je zabrana editovanja i brisanja poruka - nakon što se makar jedan odgovor pojavi na nju. U suprotnom, svi bismo bili pametni, prepametni. Npr. pitam ja: kako se podešava da se komp upali sam u određeno vreme.... dobijem nekolik odgovora, a onda, kad ih probam, lepo promenim svoje pitanje i nazovem ga: kako se podešava ..... i na kraju dodam rečenicu: svi koji ne znaju neka odgovore... itd. Maloumnih kombinacija bilo je više. A, tako je sprečeno da se menja istorija foruma od strane onih koji kad pukne lopta, hoće da razjebu tim. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
A jedan od aktera prepucavanja je bila moja malenkost :) pa ako bi svako obrisao pola svojih postova ucinio bi teme besmislenim, tako sam ja na jednom threadu ostao kao da sam sebi posatavljam i dogovaram na pitanja jer je mrlja obrisao sve svoje poruke. Ja i kada sam se nesto izlupetao nisam dirao nego sam se ispravio a on je svoje izbrisao. Imao sam par gapova ali isto tako i nekoliko namestaljki, klako bih dokazao da se covek vata za svaku moju omasku, analizira i onda iznosi prljav ves. Tako da je bilo i koski :) No, to ga nije spercilo da i dan danas ucestvuje u nekim prepucavanjima, reinkarniran u nekoliko aliasa, ovde na PCB...
A N G E L
:: :: @admin :: Zanimljivo, zašto ne možeš svoj post da ipsravljaš ako nije poslednji :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Izvinjavam se na krupnoj omasci u naslovu :: :: :: :: U pitanju je HD 4900 :: :: :: :: Zeljko, Miso, ako moze - ispravite to, zamolio bih : :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.