Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Battlestar Galactica - Mod Kucista!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Battlestar Galactica - Mod Kucista! 12.01.2009. 23:44 T14467

status: user
broj poruka: 18472
http://www.bods-mods.com/BSG-1.html

Sta covek uradi pa to je strasno...

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 12.01.2009. 23:47 #88891

broj poruka: 2900
Nije vezano ..al` vidi ovo :

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=744914

SkyFire Re: re 12.01.2009. 23:53 #88897

broj poruka: 18472
Ovaj je definitivno bolestan..Nesto slicno tj na ovom principu je meni predlagao neki drugar majstor koji profi radi te sisteme za hladjenje ,klime i cuda..Sad tek znam na sta je mislio...Hahahahahahahahha...

I Want to believe - The truth is out there

:: Nije vezano ..al` vidi ovo
::
:: http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=74491
nesa23c ................... 12.01.2009. 23:58 #88900

broj poruka: 352
BBBOOOLLLEEESSSTTT

DmasteRNo1 Bolest 13.01.2009. 08:39 #88916

broj poruka: 6101
Nema tu ništa bolesno ni kog Betlstar Galaktike, ni kod ovog čuda od `lađenja - to je čista genijalnost. Svaka im dala.

Ko zna - zna, a ko ne za - ide u školu.

pufi re 13.01.2009. 09:20 #88920

broj poruka: 2196
Kuciste je stvarno strasno jer to HOME MADE ili ima da se kupe vec GOTOVA?

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

pufi re 13.01.2009. 09:26 #88921

broj poruka: 2196
@OCz@ i ovo tvoje je extra,samo ti ljudi nisu normali,rasturio je jadnu malu klimu

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

IceCream re 13.01.2009. 09:48 #88922

broj poruka: 791
ajde sto ju je rasturio u redu ali sto ju je preuredio i pretvorio na vodeno hladjenje t.j iskoristio samo sace od nje bas je zvezebe
vec kad je ima toliko volje sto nije klimu prilagodio bas da hladi sve te elemente, pa da onda kazemo da je originalan

MACHINE Skroz glupo 13.01.2009. 12:01 #88939

broj poruka: 5704
Sve je to OK, ali za to treba mnooogoo vremena i strpljenja a i maste i dosta dosta spretnosti, a i novca za dzizdabidze iako je vecina stvari rashodovano u supi. Bukvalno je napriavio i kostur, skoro sve! Nije `nam` upalio masinu posle toga...cenim da nesto nije prezivelo usled struganja, montaze i demontaze svega i svacega a verujem da ce popustiti i neka spojka :) pa ce tescnost zavrsiti tamo gde ne sme (kao u mom komsiluku)...bolje performanse bi postigao da je sve to aronio u akvarijum sa uljem, a i vazduhom da je hladio usmerenim od klime na 10C (Dry rezim) manje bi se glupirao :) Pride nisam video nigde proracune za pumpu i koji volumen vode moze da upumpa u min? Malo je fake-ovan jedan deo...plasim se da je zavrsilo isto onkao kao i ono napajanje i onie fioke za hardove :))) posto ce se pola toga zapaliti pre nego li ta voda dodje do kriticnog chipa, dzaba jaka pumpa kada je on napravio 100m cevi uzuvijanih kao creva...a porpecni presek 5m pozz

A N G E L

Equinoxe Re: Skroz glupo 13.01.2009. 12:09 #88945

broj poruka: 12057

Ja mislim da je genijalna ideja. Ionako me moj Chieftec smorio. Sav je ko monilit. Imam neku ideju da pravim HAL-a 9000 od njega.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Sve je to OK, ali za to treba mnooogoo vremena i strpljenja a i maste i dosta dosta spretnosti, a i novca za dzizdabidze iako je vecina stvari rashodovano u supi. Bukvalno je napriavio i kostur, skoro sve! Nije `nam` upalio masinu posle toga...cenim da nesto nije prezivelo usled struganja, montaze i demontaze svega i svacega a verujem da ce popustiti i neka spojka :) pa ce tescnost zavrsiti tamo gde ne sme (kao u mom komsiluku)...bolje performanse bi postigao da je sve to aronio u akvarijum sa uljem, a i vazduhom da je hladio usmerenim od klime na 10C (Dry rezim) manje bi se glupirao :) plasim se da je zavrsilo isto onkao kao i ono napajanje i onie fioke za hardove :))) poz
:: A N G E L
MACHINE Re: Re: Skroz glupo 13.01.2009. 12:14 #88950

broj poruka: 5704
Za pumpu ima 1200l/h, ok, ali kroz Ø=5mm tesko da ce ta protekne tako brzo, a de ne govolrim o tome da dok voda dodje do isparivaca sa klime i onim ventilatorima ima da prokuva, trebao je dodati rebra i na pojedinim monoblokovima i tu staviti po koji cooler...

A N G E L

:: Ja mislim da je genijalna ideja. Ionako me moj Chieftec smorio. Sav je ko monilit. Imam neku ideju da pravim HAL-a 9000 od njega.
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Sve je to OK, ali za to treba mnooogoo vremena i strpljenja a i maste i dosta dosta spretnosti, a i novca za dzizdabidze iako je vecina stvari rashodovano u supi. Bukvalno je napriavio i kostur, skoro sve! Nije `nam` upalio masinu posle toga...cenim da nesto nije prezivelo usled struganja, montaze i demontaze svega i svacega a verujem da ce popustiti i neka spojka :) pa ce tescnost zavrsiti tamo gde ne sme (kao u mom komsiluku)...bolje performanse bi postigao da je sve to aronio u akvarijum sa uljem, a i vazduhom da je hladio usmerenim od klime na 10C (Dry rezim) manje bi se glupirao :) plasim se da je zavrsilo isto onkao kao i ono napajanje i onie fioke za hardove :))) poz
:: ::
:: :: A N G E L
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs