The worlds most powerful video card!Ljubav na prvi pogled!
STRANA 1 OD 2
SkyFire
The worlds most powerful video card!Ljubav na prvi pogled!
18.12.2008. 18:48
T13882
status: user broj poruka: 18472
Konacno je nVidia povratila zasluzeno krunu sa najjacom grafikom na svetu...Crveni su zasluzeno potuceni i Boga mi ovo je jedan veliki udarac za AMD -ATI... Ova zver od karte jede malu decu a i po kog odraslog
Konačno čestitamo i sve najbolje, puno ljubavi i zdravlja želimo novoj prinovi i ponosnom roditelju uz pesmu Tozovca `Siromah sam al` volim da živim`. a sta ti ja znam...
Ovo je stvarno lepa vest,medjutim znajuci da nasi nazovi uvoznici samo dolar prepisu sa evrom,nije bas naj srecnija cena.U svakom slucaju sada ili odgovor od ATI-ja ili nama dugo ocekivan pad cena.
:: Konačno čestitamo i sve najbolje, puno ljubavi i zdravlja želimo novoj prinovi i ponosnom roditelju uz pesmu Tozovca `Siromah sam al` volim da živim`. :: a sta ti ja znam.. :: ::
po meni cista budalastina bacati 500$ za GPU kad imas grafiku od 250$ gde ti sve radi identicno dobro (mislim razlika izmedju 100 i 120-130fps je ogromna .. na 100 fps mnogo secka pa nemoze da se igra ....) cim pregura 40fps sve jednostavno radi ok. Neznam zasto bi neko dao 500$ kad za 220$ moze da kupi 2x4830 i stavi u CF i razvali i 4870 i 280 i 260. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page=1 i to je duplo manje para. Jednostavno ova kartica je po meni silenje cisto da se vidi ko ima bolju ati ili nvida.... btw SKY mnogo je ruzna neznam u sta si se zaljubio ali ...a da o ukusima se ne rasparavlja
@cele1988@ Jeste malo ruznjikava ali prebolecu...Inace to je bilo samo onako u prenosnom znacenju Nisam te bas razumeo..Jesi ti rekao da stavi u CF nVidiu ?Drugo karta ce biti isto kao sto je bio i GTX280 kad se pojavio a siguran sam da ce joj cena malo kasnije biti stabilizovana..
Recimo da si inteligentan guy...Sam zakljuci na osnovu svega tj analiziraj moje ponasanje i shvatices poentu...Inace normalno je da ni sad ne verujem linkovima niti grafikonima ni kad je nVidia u pitanju ali obzirom na strukturu same karte i na beta verziju samog proizvoda performanse mogu da budu samo jos bolje...Finalna verzija sa dobro odradjenim driver-om ce da potkrepi svaki detalj koji je opisan na netu pa cak i ako nije istinit tj ako je u prvom momentu marketinski potez...To je sve sto imam da kazem.
I Want to believe - The truth is out there
:: A odakle si skinuo tu slicicu... Da li je izvor `validan`? :: :: Ti bar uvek tvrdis da se ne treba voditi ne proverenim izvorima pa razmisljam da li da pitam... Ili da samo okacim ovaj link :: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=21415&pid=199016&st=0entry19901 :: :: Off topi :: Sta se desava sa PCI slotovima? Planiraju da ih izbace uskoro ili su ove graficke samo mnogo glomazne ::
XEXE ..... sky, sky.... ti ako mozes zabodi nVIDIU u CF...ako uspes idemo zajedno na dodelu Nobelove Nagrade ja cu da ti budem PR...ovaj menadzer
`kupi 2x4830 i stavi u CF i razvali i 4870 i 280 i 260` mislim da sam lepo napisao kupi DVE 4830 i stavi u CF.... Ali izgleda da si brzo citao ... nema veze
Ma kakva rakija. Ovo zasluzuje da se proslavi uz Skotski viski. ___________________________________
I pijan i trezan za kompjuter vezan.
:: Sretna ti slava domaćine:) sad moraš da zoveš na rakiju. :: a sta ti ja znam.. :: :: :: Neznam...za vas...hik...ali...ja sam...hik...poceo da...slavim...hik. :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: :: :: ::
Mislim stvarno se ovi iz nVidije preser...ju... daj covece jesam fan NVidije, ali ovo???!!!
Kako je extra karta samo da stigne kod nas prodajem sva tri bicikla (original BMX, jednu trkacku specijalku i jedan Kaprijolo Sejker) i dodacu jos ono sto dobijem od moje grafe i eto meni GTX 295 ili mozda u to vreme naleti nesto poput nekog GT300 pa da se vozimo na tome!!! Karta je extra nadam se da nece odvrnuti cenu nehumano!!! (jesam fan nVidije ali cene stvarno izuvaju, ali znate crveni kako se kaze koliko para toliko muzike...!!!)
e da sad se setih imam jedan simano na selu i njega cu da prodam naglasavam samo u slucaju da nasi zeleni odvrnu cene... ali cu je imati na ovaj ili onaj nacin!!!!
ko misli da se zezam, jbg pogresno misli. (zezao sam se za `Mislim stvarno se ovi iz nVidije preser...ju... daj covece jesam fan NVidije, ali ovo???!!! `)
Smasta idem kod psihijatra na terapiju. Momentalno sam dobio kompleks od ove nove DžoFors kartice. Dokle će samo da tjunuju postojeće modele, umestio da izbace nešto novo. Još samo da ima ugrade nitro.
Sta je ovde majke ti tunirano?Ajde reci mi ti i obrazlozi cinjenicama adekvatno kako treba.Dva GT200 chipset-a,448bit bus x2 sa 240x2 Shader jedinica...Klasicno dva GTX260 u jednoj karti, kao sto je ATI naparvio od dve 4870 i zbudzio u X2!Druga stvar,ostali su defaultni clockovi isti i GPU-a i memorije i Shader-a...Iskreno ne mogu ni da zamislim te performanse koje bi + bile da je karta nasvirana i tako u paketu izbacena na trziste...Ionako se GT200 a pogotovu GTX260 clockuje kao lud i to u 65nm procesu a kamo li tek sad u 55nm...Malo se prizvati svesti i shvatiti da nVidia moze da uradi sta joj se hoce i da ce uvek biti No.1 ...Sve u svemu nije joj dugo trebalo da povrati krunu a i to sto je bila navodno na drugom mestu je sve u sklopu dogovora...Vec imaju spremljen GT350 chipset koji obecava performanse ove najavljene GTX295 GX2 pa cak i bolje a u najavi im je i Dual GT350 pa ti sad vidi...Tupiti ne vodi nicemu a spekulacije o tome ko ima i koliko moze da pruzi u tehnologiji to se tek ne moze znati...Zdravu konkurenciju je lepo imati i jedino na takav nacin biznis uspeva..O tome treba razmisljati..Druga stvar nije mi jasno cemu toliki sarkazam i gde je realnost?Ne treba imati komplexe a pogotovu sto se od toga ne stice licna materijalna korist..
I Want to believe - The truth is out there
:: Smasta idem kod psihijatra na terapiju. Momentalno sam dobio kompleks od ove nove DžoFors kartice. Dokle će samo da tjunuju postojeće modele, umestio da izbace nešto novo. Još samo da ima ugrade nitro :: :: I scream :: You scream :: We all scream for ice cream :: :: ::
:: ima da prodam bubreg ali kupicu ovu azdaju :: :: a za 2 meseca izadje gtx300 i nesto. kupis polovan bubreg sa kamencom, a prodas svoj drugi funkle nov za novu graficku.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: :: ima da prodam bubreg ali kupicu ovu azdaju :: :: :: :: :: a za 2 meseca izadje gtx300 i nesto :: kupis polovan bubreg sa kamencom, a prodas svoj drugi funkle nov za novu graficku. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.