......koji se skoro pojavio kod nas u Sapphire-ovoj izvedbi za cca 2k din više od HD 4870 modela. Kartica ubija, koji od rezoluciju i FSAA stavite radi i ne pita. Ne greje se ko 4870, troši cca 50-75W više i malo je bučnija (dva ventilatora).
Imala je i ona 4870X2 sa 2 ventilatora na sebi, onda bas je cudno da je karta deblja od 4870X2, a ovo je pravi model koji je trebao izmedju 4870X2, GTX280 i 4870, a po meni sad se trenutno vise isplati uzeti ovo jer ce se celokupna snaga ove karte ostvariti sa nekim corei7 odvaljenim od kloka,...
Zasto joj je cena kod nas tolika to je pitanje za barabe koje nam i dalje drze vize i potkradaju nas vrlo debelo.
Pogotovu kad narucis nesto preko interneta.
Pazi sad ovo ti kao nesto kupis u inostranstvu a onda kad to doneses kuci placas carinu + PDV, a promet je ostvaren u inostranstvu. Razumeo bih ja da platim PDV ako sam nesto uvezao da bih ga prodavao dalje ali ako je za licnu upotrebu tu nema prometa pa mi nije jasno zasto bre taj PDV.
Kod mene u Bigtower Chieftec-u BA-02 ne prelazi 65-66. Ventilatori na automatici....još uvek :-) posle pola sata GTA iV ili COD 5 (1920x1200 4X FSAA) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Primamljivo i ne izgleda lose...Cini mi se da ce i temperature da budu ok...Samo jos da vidimo kako ce se pokazati u praksi.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Pa hajde Baxovac izbaci neki test review!Da vidimo mi sta ta zverka moze...
Inace sretno i nek te sluzi...
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Kod mene u Bigtower Chieftec-u BA-02 ne prelazi 65-66. Ventilatori na automatici....još uvek :-) posle pola sata GTA iV ili COD 5 (1920x1200 4X FSAA :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Primamljivo i ne izgleda lose...Cini mi se da ce i temperature da budu ok...Samo jos da vidimo kako ce se pokazati u praksi.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.