:: extra je, bas razmisljam da uzmem jedno preko 1000w a ovo je vidim odlicno, crkla mi je tea pec pa reko da obradujem elekro distribuciju :: :: :: :: p.s. salu na stranu, vrh napajanje!! :: :: ::
Ta pec malo trosi u odnosu na ovo , za ovo ce distribucija da ti plati za koriscenje, samo kad uparis 4870X2X2 na ovo cudo i ove nove AMD-ove proce ima sve da leti .
Onda mu i ne treba pec, dvije HD 4870 X2 proizvode dovoljno topline za stan oko 80 metara kvadratnih :D
Salu na stranu,ali stvarno umeju da se ugriju lijepo preko 80 ili 90 stepeni... i taman jos malo da se napajanje podgrije, MA IMA DA PRZI...
Zz
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Ta pec malo trosi u odnosu na ovo , za ovo ce distribucija da ti plati za koriscenje, samo kad uparis 4870X2X2 na ovo cudo i ove nove AMD-ove proce ima sve da leti . :: :: Pozdrav :: :: ::
Verovali ili ne dok sam imao 8800 GTX OC-ovan i Corsair HX napajanje i tamo neki Core 2 Duo E6850 OC-ovan grejao sam se na komp...Protok vazduha je bio toliko dobar da je bukvalno sve izbacivalo is kucista..Ziva istina...
I Want to believe - The truth is out there
:: Onda mu i ne treba pec, dvije HD 4870 X2 proizvode dovoljno topline za stan oko 80 metara kvadratnih : :: :: Salu na stranu,ali stvarno umeju da se ugriju lijepo preko 80 ili 90 stepeni... i taman jos malo da se napajanje podgrije, MA IMA DA PRZI.. :: :: Z :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: Ta pec malo trosi u odnosu na ovo , za ovo ce distribucija da ti plati za koriscenje, samo kad uparis 4870X2X2 na ovo cudo i ove nove AMD-ove proce ima sve da leti . :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Verovali ili ne dok sam imao 8800 GTX OC-ovan i Corsair HX napajanje i tamo neki Core 2 Duo E6850 OC-ovan grejao sam se na komp...Protok vazduha je bio toliko dobar da je bukvalno sve izbacivalo is kucista..Ziva istina.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Onda mu i ne treba pec, dvije HD 4870 X2 proizvode dovoljno topline za stan oko 80 metara kvadratnih : :: :: :: :: Salu na stranu,ali stvarno umeju da se ugriju lijepo preko 80 ili 90 stepeni... i taman jos malo da se napajanje podgrije, MA IMA DA PRZI.. :: :: :: :: Z :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: :: Ta pec malo trosi u odnosu na ovo , za ovo ce distribucija da ti plati za koriscenje, samo kad uparis 4870X2X2 na ovo cudo i ove nove AMD-ove proce ima sve da leti . :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Zvanicna stranica je zarazena virusom. Moj KIS 2009 se pobunio, reagovao i uspesno odbio gamad. :: :: Inace strava je napajanje. :: :: ___________________________________ :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: :: :: http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=11 :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
I NOD32 2.70.39 je odreagovao! Definitivno ima gamadi!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.