Od Phenom II (45nm) procesora ocekuju oko 35% bolje performanse uz 35% manju potrosnju energije, ma sta to znacilo. I jos kazu da ce ploce sa AM2+ socket-om, uz update BIOS-a, bez problema da poteraju nove procesore.
Najavljeni za prvi kvartal 2009. (mozda i oko Bozica ?).
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Iako sam planirao da čekam nove Fenome, nisam mogao da se strpim, pa sam pre nekih mesec i po dana uzeo 6000+. Ali će zato oni, koji su bili strpljivi, ako cene budu korektne, sigurno da omaste brke.
Heheheheh...mozete vi da se omrsujete kol`ko hocete
22.11.2008. 01:24
status: user broj poruka: 5704
i da tesite jedan drugog :)) Intel i dalje suvereno rula a zajedno sa njim i nVidia...dzaba guranje glave u pesak...Zna se ko kosi a ko vodu nosi, koji bosi a ko gace nosi :)) Sve najbolje!!!
:: A oni koji prelaze na i7 morace da kupe novu memaru, novu plocu i novi procesor :: :: Znaci AMDeka dozvoljava bust sistema samo sa zamenom procesora, jos smo da i sam procesor bude povoljan eto srece i radosti za siroke narodnje mase.:: :: ::
AMDeka dozvoljava da sa Phenomom2 stignete Core2 Duo (previous gen)... ... i a gledate i7 u donji deo ledja!
Znam da sa vama Copy of Sky momcima nema svrhe pričati niočemu osim o Intelu i nVidiji. Da sredi Intela, AMD će morati žestoko da se potrudi, ali nVidiju - pa to je samo pitanje vremena. Ako sledeća serija u 40nm bude uspešna koliko i aktuelna, biće samo kiss your ass goodbye nVidia. Živi bili pa videli.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.