Pa brate gde me nadje...Ti si moj covek..Moja najomiljenija igra!Jeb_ te..Ne znam sta bi dao da izadje valjan nastavak te igre!Onaj prvi deo Migh&Magic je bio u svoje vreme extra i graficki a i po zahtevnosti mada realno gledano i ni danas dan nista ne zaostaje...Jao...Ta igra bi sada kao drugi nastavak po meni trebalo da bude bar kao AC u grafickom smislu da ne kazem i mnogo bolja a za gameplay ne znam,to je stvar kreativnosti tvoraca!Ima naznaka da ce se mozda nekad drugi deo pojaviti ali samo su jos uvek spekulacije...Nista konkretno!
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: meni Doom nije nista posebno,voleo bih da izadje nastavak Dark Messiaha.. :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: rampaGe. Dusan D. :: ::
ovde prisutne: da li neko ima Quake2 koji radi na XP-u (imam verziju koja ne funkcionise na NT Windows sistemima nego samo na 95, 98 i Millennium- u). Inace, Dark messiah je ipak nesto razlicito od igara kao Q1/Q2/Doom3. John Carmack je zasigurno, u svetu video igara ono sto su u knjizevnosti fantastike Edgar Allan Poe, Lovecraft, Ray Bradbury, Stanislav Lem ili Arthur Clark. Vrh, brate!
Imam ja Quake 2 u selfextract formi od nekih 100-nak MB i radi na win2000 i XP-u. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: ovde prisutne: da li neko ima Quake2 koji radi na XP-u (imam verziju koja ne funkcionise na NT Windows sistemima nego samo na 95, 98 i Millennium- u) :: Inace, Dark messiah je ipak nesto razlicito od igara kao Q1/Q2/Doom3. John Carmack je zasigurno, u svetu video igara ono sto su u knjizevnosti fantastike Edgar Allan Poe, Lovecraft, Ray Bradbury, Stanislav Lem ili Arthur Clark. Vrh, brate!
To je sve najverovatnije do patcha. Imam i ja tu verziju i vec joj je instaliran patch 3.20 mislim... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Imam ja Quake 2 u selfextract formi od nekih 100-nak MB i radi na win2000 i XP-u :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ovde prisutne: da li neko ima Quake2 koji radi na XP-u (imam verziju koja ne funkcionise na NT Windows sistemima nego samo na 95, 98 i Millennium- u) :: :: Inace, Dark messiah je ipak nesto razlicito od igara kao Q1/Q2/Doom3. John Carmack je zasigurno, u svetu video igara ono sto su u knjizevnosti fantastike Edgar Allan Poe, Lovecraft, Ray Bradbury, Stanislav Lem ili Arthur Clark. Vrh, brate!
Pre nekih 6 meseci, možda i malo više, skinuo sam Q2 sa oba Mission Packa i sve radi lepo pod XP-om (čak mislim da mi je radio i pod Vistom). Vidi na BTJunkieu. Mislim da sam ga tamo našao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.