Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Najavljen DOOM 4!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Najavljen DOOM 4! 09.11.2008. 20:15 T13088

status: user
broj poruka: 18472
http://pc.ign.com/articles/872/872097p1.html

Procitajte pazljivo sta pise u textu...

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 09.11.2008. 21:03 #78805

broj poruka: 750
meni Doom nije nista posebno,voleo bih da izadje nastavak Dark Messiaha...

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
rampaGe. Dusan D.

SkyFire Re: 09.11.2008. 21:09 #78807

broj poruka: 18472
Pa brate gde me nadje...Ti si moj covek..Moja najomiljenija igra!Jeb_ te..Ne znam sta bi dao da izadje valjan nastavak te igre!Onaj prvi deo Migh&Magic je bio u svoje vreme extra i graficki a i po zahtevnosti mada realno gledano i ni danas dan nista ne zaostaje...Jao...Ta igra bi sada kao drugi nastavak po meni trebalo da bude bar kao AC u grafickom smislu da ne kazem i mnogo bolja a za gameplay ne znam,to je stvar kreativnosti tvoraca!Ima naznaka da ce se mozda nekad drugi deo pojaviti ali samo su jos uvek spekulacije...Nista konkretno!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: meni Doom nije nista posebno,voleo bih da izadje nastavak Dark Messiaha..
::
:: Kad Inspiracija Cuti
:: Razum Se Brzo Zamara...
:: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe
:: rampaGe. Dusan D.
blackwolf - - - - - 09.11.2008. 21:37 #78809

broj poruka: 1504
Nisam jedan od Old School Gamera koji je prešao Doom 1 i 2 ali Doom 3 je jako dobra igra dobra igra i željno isčekujem četvorku.
Black Wolf

tortojed za Skyfire-a i ostale 09.11.2008. 23:48 #78823

broj poruka: 10997

ovde prisutne: da li neko ima Quake2 koji radi na XP-u (imam verziju koja ne funkcionise na NT Windows sistemima nego samo na 95, 98 i Millennium- u).
Inace, Dark messiah je ipak nesto razlicito od igara kao Q1/Q2/Doom3. John Carmack je zasigurno, u svetu video igara ono sto su u knjizevnosti fantastike Edgar Allan Poe, Lovecraft, Ray Bradbury, Stanislav Lem ili Arthur Clark. Vrh, brate!
Equinoxe Re: za Skyfire-a i ostale 09.11.2008. 23:56 #78825

broj poruka: 12057

Imam ja Quake 2 u selfextract formi od nekih 100-nak MB i radi na win2000 i XP-u.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: ovde prisutne: da li neko ima Quake2 koji radi na XP-u (imam verziju koja ne funkcionise na NT Windows sistemima nego samo na 95, 98 i Millennium- u)
:: Inace, Dark messiah je ipak nesto razlicito od igara kao Q1/Q2/Doom3. John Carmack je zasigurno, u svetu video igara ono sto su u knjizevnosti fantastike Edgar Allan Poe, Lovecraft, Ray Bradbury, Stanislav Lem ili Arthur Clark. Vrh, brate!
Daum Re: Re: za Skyfire-a i ostale 10.11.2008. 01:08 #78839

broj poruka: 12794
To je sve najverovatnije do patcha. Imam i ja tu verziju i vec joj je instaliran patch 3.20 mislim...

:: Imam ja Quake 2 u selfextract formi od nekih 100-nak MB i radi na win2000 i XP-u
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: ::
:: ::
:: :: ovde prisutne: da li neko ima Quake2 koji radi na XP-u (imam verziju koja ne funkcionise na NT Windows sistemima nego samo na 95, 98 i Millennium- u)
:: :: Inace, Dark messiah je ipak nesto razlicito od igara kao Q1/Q2/Doom3. John Carmack je zasigurno, u svetu video igara ono sto su u knjizevnosti fantastike Edgar Allan Poe, Lovecraft, Ray Bradbury, Stanislav Lem ili Arthur Clark. Vrh, brate!
DmasteRNo1 Mora da ima na torentu 10.11.2008. 12:09 #78883

broj poruka: 6101
Pre nekih 6 meseci, možda i malo više, skinuo sam Q2 sa oba Mission Packa i sve radi lepo pod XP-om (čak mislim da mi je radio i pod Vistom). Vidi na BTJunkieu. Mislim da sam ga tamo našao.

Gare87 dugo nikakvih 03.08.2013. 15:27 #507244

broj poruka: 4702
vesti nije bilo o Doom 4, I evo sad sam naleteo na vest, pitali su producenta iz ID softwera I Bethesda I samo su ovo napisali(izjavili)

http://www.ign.com/articles/2013/08/02/id-software-pushing-boundaries-focusing-only-on-doom-4

E sad nisam pazljivo procitao, da li su rekli na kraju teksta bice novi Doom 4 ili bice NOVA IGRA sto je trebao da bude Doom 4

Uglavnom nema nista konkretno...

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs