Naime, od jutros mi je konekcija povećana na 2.0 Mbps, dok je upload ostao isti tj. 192 kb. Kod Sezama sam. Na Telekomovom sajtu je već istaknuta ponuda za pomenuti ADSL paket od 2048/192, dok kod Sezam takve ponude još uvek nema.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ja imam kod telekoma adsl 512 i i jutros sam skudao neke drajvere i umesto sdandardnih 54kb bilo je 75 - 79 kb kako da proverim brznu,gde se to gleda ili moram da skinem neki program.
Eh, nemoj i ti sad, treba podestiti plafon da padne, nije to tek tako. Drajveri, merdevine, metla, lekovi, špricer, insulin, oxymoron....pa onda Cica nije mogla da legne nego sela. Problema koliko hoćeš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: a sta ceka telekom da padne plafon.ajooj breee de zivimo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.