Stvarno je impresivno koliko igra nije zahtevna...Svaka im cast...Jos iz prve ruke da si vidi taj graficki prikaz i da se oseti gameplay i eto jos jedan razlog za veselje!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Mislim da necemo morati jer GTX renda kao lud...Zamisli da se jos OC-uje?Ej...69 FPS na default vrednostima na 1920x1200!Ludilo!Inace sve karte imaju odlican Frame Rate!Cak se lepo snalazi u velikim rezolucijama i ATI 4850 mada mi nije jasno zasto nisu probali i sa 4870/4870x2?!Valjda ce se pojaviti jos koji test?!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Heh! Od kreka ni traga za sada, s obzirom o kojoj se igri radi bas mi je cudno da jos uvek ni jedna grupa nije odradila(citaj uspela). Ja je skinuh jos pre 3 dana ali..... cekamo.
jedan lik je uspeo da udje u igricu,to mi je drug pricao nesta preko neke konzole ne znam tacno....ali uglavnom cuo sam da je dobra zastita igrice tako da ce im trebati nekoliko dana da naprave krek.....Do tad samo da cekamo.......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.