koristis ugradjenu graf kartu (ima i DVI i HDMI) ,zgodnije bi ti bilo da su umesto PCIex ugradili jedan `obicni` PCI. Za home cinema ti apsolutno ne treba karta na `ekspresu`, a PCI bi dobro dosao za neki dodatni interni uredjaj.
Covece ovo nije nista novo, ovakve ploce imas barem 5 godina unazad... Po cemu je ova posebna???? AM2+ Socket? Pa ko normalan ko uzme Phenoma ce da ga stavi na ovakvu integrusu????
jednostavno moram da se nadovežem na Daumov odgovor. Zašto bi bilo ko na mikro ATX ili još bolje na tu mini ITX oloču stavljao Fenoma? Pre nekih mesec dana kupio sam Gigabajtovu ploču GA-MA78G-DS3H koje podržava sve Fenome osim 9850BE 125W i 9950BE 140W. Ali postoje još 3 Gigabajtova mikro ATX modela sa 780G čip setom, a dva od njih podržavaju pomenute procesore. Čist je debilitet da `ful` ATX ploča poput moje ne podržava najjače Fenome, a tamo neka mikro ATX, koja je uz to i samo par evra jeftinija, ih podržava. Valjda će sa nekom kasnijom revizijom ploče to ispraviti.
znam da postoje ove ploce godinama unazad, ali da li su sve bile tako dobro opremljene kao ova...solidna integrusa sa DVI i HDMI,digitalni spdif, 10 USB-a, e-SATA, Giga lan, ima mesta za gomilu hard diskova i sve to spakovano u 17x17cm...i ko bi normalan boo quad phenom od 140w u ovo...za koji ce to...ploca je namenjena za procesoro od 65W i lepo sam rekao da je to ploca za Home Theatre PC, ne za neko izivljavanje...
TBL bug je uocen na Phenom 9x00 (9500/9600/9800) procesorima. Propaganda je cudo jer uopste nije smetao u radu na kucnim racunarima, vec samo u nekim laboratorijskim uslovima se manifestovala greska.
9x50 procesori NEMAJU navedenu gresku (TLB bug), a imaju i jos neka poboljsanja.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.