Ma kakav AMD procesor na istom taktu je bar duplo sporiji od Intela. Trenutno je intel za generaciju bolji CPU mozda se to izmeni alii... I Intel nije ista kompanija kao Nvidia i Amd morace bas da se napregne da bi ga prestigo Trenutno je INTEL Rules sto se tice procesora i tako ce ostati
Amd samo pokusava da se priblizi Intelu,a to mu bas ne ide za rukom :).Amd-ovih 6 jezgara u 2009. godini xD.Intelov Nahalem sa 8 jezgara...mnogo ranije.O cemu pricamo....
Ok jeste uvek doba Amd sigurno nece jos duze vremena imati najbrzi CPU ali njegova politika sa cenom je veoma dobra jer se moci za relativno male pare naci sasvim pristojan cpu Ja imam dva racunara u jednom mi je Cpu Intel 2160 a na drugom AMD Athlon 64 X2 4000+ ovaj drugi sam uzeo skorije bas zbog cene od 30e i mislim da za tu cenu tesko da sam mogao naci bolji cpu iz suprotnog tabora
I hajde molim te iskreno reci koji racunar je bolji ali gledano slucaj kad E2160 nije OC, posto imas i taj i ovaj drugi X2 4000+ mozes lako da kazes koji je sistem brzi.
Ja imam neki E4300 i moram da kazem da on nije nista dok se ne nasvira.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ok jeste uvek doba Amd sigurno nece jos duze vremena imati najbrzi CPU ali njegova politika sa cenom je veoma dobra jer se moci za relativno male pare naci sasvim pristojan cpu Ja imam dva racunara u jednom mi je Cpu Intel 2160 a na drugom AMD Athlon 64 X2 4000+ ovaj drugi sam uzeo skorije bas zbog cene od 30e i mislim da za tu cenu tesko da sam mogao naci bolji cpu iz suprotnog tabor :: :: ::
Dobar je za overclock ide do jedno 2,7 ili do 2,8 ghz, default mu je 2,1 ghz ,uporedjivao sam sa e6300 enkodiranje dvd u divx bas kod kuce ortak donosio masinu odradili su za skoro isto vreme oba ,bio je film 90 min odradjeno je u divx3 birthrate 1500 kbs za 27-28 min.U igricama nisam probao ,probao samo taj deo ,tako da nije uvek kao sto se prica .Dobar je i Intel ali mislim da je malo prenaduvano u medijima to njegovo preimustvo.Naravno o Intelu imam pozitivno mislljenje isto.
E2160 radi na 3.2Ghz i puno je brzi. Na default su tu negde WinRar bolje radi na intelu a igrice na AMD-u al veoma su bliski.. Ali jos jednom uzeo sam taj CPU zbog cene od 30e jer ovaj nevredi 50e koliko kosta sad, i tih 20e bolje iskoristiti za jos 1GB rama
Nekazem da je Amd los procesor naprotiv, ali Intel je bolji definitivno Sada cu probati enkodiranje DVD-a U Divx da vidim koji je brzi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.