Pa jbga kad ima budala koji zaposljavaju sestrica, sina od kuma, decka od sestrine cerke i koga vec ne... Ministarstva i tako neke drzavne institucije su opste poznate po takvim radovima. U neku ruku mi je drago jer znam da se taj koji radi na `odrzavanju` sajta cese po glavi ali s` druge strane - ministarstvo... Ej bre, ministarstvo poljoprivrede. Oni koji i koriste komp i taj sajt su oni `edukovani` koji su napravili to sto su napravili od poljoprivrede.
VECI je bedak sto su s**bali sajt SPC-a. Koja su to 6ovna odvratna...
Da skratim... Oni 1 mi 10. Malo `smo` se ulenjili ali jbga. Evo i par `njihovih` sajtova.
...i treba im tako ...cudi me da nisu i vojsku sredili kakva je ,ali bre Crkvu ,pa to je sramota ,pogotovu sto taj sajt odrzavaju sigurno neki entuzijasti kojima zastita nikad nije bila na umu...Ja bi im vratio mnogo ,mnogo vise za Crkvu ,samo da znam kako... .......................................................................... SERBIA- mushmula (tomato, banana etc.) republic
A pri svemu tome lelekom im prodaje linkove duplo jeftinije nego nama...
@dragojlo2 Kako se ja nisam setio mushmule, na pamet mi pao samo `tomato` posto su banane vec potrosene na latinsku ameriku...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ...i treba im tako ...cudi me da nisu i vojsku sredili kakva je ,ali bre Crkvu ,pa to je sramota ,pogotovu sto taj sajt odrzavaju sigurno neki entuzijasti kojima zastita nikad nije bila na umu...Ja bi im vratio mnogo ,mnogo vise za Crkvu ,samo da znam kako.. :: ......................................................................... :: SERBIA- mushmula (tomato, banana etc.) republi :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.