Facing pricing pressure on the heels of the impressive release of AMD/ATI`s 4800-series, is cutting prices on the 9800 GTX, GTX 260, and GTX 280 cards. The AIB (board partner) prices will be as follows (all prices are USD):
Imam nvidijine kartice unazad 7-8 godina mozda i vise ali bi i pored toga, kao i pored ovog smanjenja uzeo u ovom trenutku ati (4870)..zaista su bolji u ovom trenutku..a ovo smanjivanje cena je samo grcanje nvidie..da li trenutno ili ce se vratiti jaci i kao nekad videcemo ...
Samo da ne dodje do zabune, cene za nas su ove u zagradama.
9800GTX - 126e GTX260 - 210e GTX280 - 318e
+ chipping idt idt.. Tako da kartice nas ne kostaju tih 165$ i to, vec znaci cene u zagradi ali opet je veliki napredak sto znaci da ce cene jos pasti kroz koju nedelju.
...što je tamo tako, ovde je GTX260 300€ (450$). Mislim da bi samo budala to kupila kad za te pare može da uzme dve 4850, stavi ih u Crossfire i smeje se onima koji razmišljaju o toj kupovini GTX260...
Ali Nvidia najavljuje podrsku za directix 10.1 tek za iducu godinu i to prvo za laptopove.U svakom slucaju svi mozemo da budemo zadovoljni kad cene idu dole.
Totalno nebitna stvar. Ako proguglas malo, 10.1 dodaje tek neke sitnice, nista posebno...
:: Ali Nvidia najavljuje podrsku za directix 10.1 tek za iducu godinu i to prvo za laptopove.U svakom slucaju svi mozemo da budemo zadovoljni kad cene idu dole.
AMD je definitivno prodao svoje sektore za TV chipove i hand held(mobilni telefoni). Ovi prvi su otisli protkomu. ZA druge se jos nista ne zna. a sta ti ja znam...
Nije u dx10.1 bitno sta je dodato nego sta je ispravljeno.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Totalno nebitna stvar. Ako proguglas malo, 10.1 dodaje tek neke sitnice, nista posebno.. :: :: :: :: Ali Nvidia najavljuje podrsku za directix 10.1 tek za iducu godinu i to prvo za laptopove.U svakom slucaju svi mozemo da budemo zadovoljni kad cene idu dole.
Ali mislim da ce morati i ona da integrise CPU i GPU ,vidim vec da su napravili stratesko partnerstvo sa VIA ciji su procesori solidni,ali ih trenutno prave samo za notebook.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.