oko 12 000 sa nekim malo boljim C2D....u mom slucaju E8400 + 8800 gt, kloknuto malo ispod 15 000
Ajd uzdravlje :)
:: Kiselo grozdje.. :: ...more ima da se zavrti u racunaru samo tako.. :: :: Uzgred koliko baca 8800gt koji je cenovno tu negde :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Pa zaista i nije nista specijalno, seljacki receno, jeste jaca ali tu nema mnogo. Score mu je nabio proc. Inace, ako se dobro secam 17 jun je zvanican datum ? verovatno pocetkom sl. meseca ce biti kod nas u prodaji kartice.
Nemojte tako gledati, za ocekivati je da 4850 u realnom radu bude brzi od 8800GT-a za ~30-50% kako gde. 3dmark nije nista posebno, ali ne igrate 3dmark .) Kartica sigurno prestize 8800GTS-a g92/9800GTX.
Slazem se i sa tobom,velika verovatnoca je da ce biti u realnom radu dosta brze,tj,trebalo bi da budu brze u igrama od 8800 GT-GTS-GTX-a ali koliko god da je tako ipak je i merilo 3D Mark 2006 gde se gleda sirova snaga!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Pa tu i tamo..zavisi. Inace, evo teme koju bi mogli da ispratimo pa vec koliko sutra i vidimo nesto konkretnije i saznamo vise o kartici i koliko se moze ocekivati.
ATI je vec izbacio nove modele a kako situacija prolazi garantujem da ce da izbaci za mesed dva i model 4870-4870X2...nVidia ko da ceka da vidi sta ce se i kako desiti pa da uradi reviziju tek postojecih chipova GT200 i stim dobije poboljsanje i samim tim opet vecu brzinu i bolje performanse nad ATI-jem!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Ako bude i malo bolji svi ce kupovati ati, a bezobrazne cene za dobar 8800gt i gts ce morati da idu dole sto se nece dopasti Nviviji jer ce morati da se odrekne dobrog dela prihoda i to u srednjem segmentu gde su i najvece pare, ne kaze se dzaba `glavnastruja` pardon mainstream...
Posto su ubaceni testovi kartice ( gornji link ) Izgleda da je 4850 tu negde u rangu sa 9800GTX sto je i odprilike bilo ocekivano, mozda malo vise, bar sam ja ocekivao malo vise, no dobro..iovako je necu kupiti :)
Mislim stvarno, koja je cena 9800gtx a koja je ocekivana cena 4850... treba biti dovoljno lud pa kupiti nVidiu a ne AMD-ATi.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Posto su ubaceni testovi kartice ( gornji link :: Izgleda da je 4850 tu negde u rangu sa 9800GTX sto je i odprilike bilo ocekivano, mozda malo vise, bar sam ja ocekivao malo vise, no dobro..iovako je necu kupiti : ::
Pa da, mada sada 16-tog zvanicno ce biti i 280/260GTX GTX 280 bi po rumorima trebao da bude jaci od 9800GX2 i to osetno, ali i cena koja je u skladu sa time. Sto se tice 4850/70, pa nVidia tu ima 8800GT-a koji bi trebao da je malo slabiji pa onda jedino da obore malo cenu za 8800GTS pa da on bude pandan 4850.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.