ja sam video JW-IP35-PRO, koji kosta 70e a ima zgodniji dijagnosticki backpanel. Ploca deluje dobro, a jeftino. Takve ploce su >100e. Neki preliminarni testovi hvale ovaj model. Mozete onda zamisliti kakav je ovaj iX48. Ima li neko iskustva sa ovom firmom posto se od ove godine uvozi kod nas, kolika je garancija, broj otkaza, ima li gapova/glitcheva/bugova...???
Preterali su sa vodovodom po ploči, skoro je i MSI tako preterao pa su ga napljuvali, Izlgeda nekako ASUS-oliko... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
meni nesto bilo nostalgicno kada sam ih video :)) da, i mene je podsetio na velikog mobo gurua. Ali nisu sve takve, cuo sam da su odlicne ploce, iz vise izvora. Mada nisam bio miljenik takvih JetWay, EPoX, J&W...2nd line `otpadnika`
Ako neko ima J&W neka napise kakva je i koliko je dugo ima
12.06.2008. 21:41
status: user broj poruka: 7720
Ja sam video na nekom sajtu njihovu reklamu ploce za am2 ,am2 + socket ,ploca identicna mojoj Asus m2a-vm hdmi ,isti raspored svih komponenti ,isto ATI -AMD chipset ,jedina razlika je bila sto su izbacili kao ps2 za mis ostavili su samo ps2 za tastaturu.Eto ako je neko ima kod nas neka se javi pa neka kaze .Pretpostavljam da je ovo kopija Asusove ploce za Intelove procesore.
Hmm, obicno se kaze koliko para toliko muzike, ali u danasnje vreme to ne mora biti slucaj. Testirao sam model IG31-CF, po brzini ne zaostaje za konkurencijom, stabilna je, jedini problem je nepostojanje novog BIOSa! Pitate se zasto je bitno? Zato sto ne postavlja mnozilac procesora E8200 kako treba. Sreca da tehnicka podrska radi svoj posao, kontaktirao sam ih na email i resio problem. Odlican odnos cene/kvaliteta!
POZ
:: Pogledajte ovo :: :: http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?32 :: :: ja sam video JW-IP35-PRO, koji kosta 70e a ima zgodniji dijagnosticki backpanel. Ploca deluje dobro, a jeftino. Takve ploce su >100e. Neki preliminarni testovi hvale ovaj model. Mozete onda zamisliti kakav je ovaj iX48. Ima li neko iskustva sa ovom firmom posto se od ove godine uvozi kod nas, kolika je garancija, broj otkaza, ima li gapova/glitcheva/bugova...?? :: :: :: - A N G E L -
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.