Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
mini dvd na dvd
STRANA 1 OD 1
veliki mini dvd na dvd 08.10.2007. 15:48 T5928

status: user
broj poruka: 19

pokusavao sam da prebacim zapis sa mini dvd na dvd i kada ga narezem na dvd prijavljuje mi da nema mesta vise na dvd disku gde gresim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mismi77 Malo informacija 08.10.2007. 15:59 #29684

broj poruka: 105
Zavisi koje programe koristis. Premalo informacija si dao. Probaj sam CloneDVD2 ili mozes cak i sa Nero-om. Ne znam koji ti je miniDVD, zasticen ili nije, da li si sam snimao ili si kupio.Uglavnom probaj sa ova 2 programa. Pozz
simke000 predpostavljam!! 08.10.2007. 20:15 #29692

broj poruka: 504
Da li sa mini dvd ili mini DV(kasete.
Ako je prvo trebas da finalizujes dvd(mali disk u kameri)i dobijes dvd folder(VIDEO_TS)to ti je pravi dvd fajl.Ubacis veliki disk u rezac odes u nero i narezes dvd.
Ako je mini DV(kaseta)moraces da koristis program tipa ulead video studio ili slicno da ti tvoj sirovi mpeg materijal(1 sat oko 12 giga)kompresuje u DVD format.
Simke
Valjevo u srcu!!

Pisko Finalize DVD 09.10.2007. 00:40 #29709

broj poruka: 6669
Kapacitet dvd-a je toliki i toliki, ako ga pre ne zatvoriš, a ti upravo to radiš kopiranjem `malog` dvd-a, tj. nero (ako je on, a najčešće jest`) nakon što iskopira - ima naredbu da je to sve što si hteo i zatvara dvd tako da dalji upis nije moguć, i zato ti prikazuje da više nema mesta.... dakle, otčekiraj opcij finalize disk... ili kreni sa multisesijskim snimanjem u startu.
veliki jos detalja 09.10.2007. 10:59 #29735

broj poruka: 19

Snimci su sa dvd camcordera pokusao sam da preko nera uradim copy dvd i onda je sve pocelo,svi diskovi su finalizovani u uputsvu pise da dvd-rw moraju da se finalizuju a dvd+rw nemoraju ali nebitno nisam uspeo da prebacim materijal na dvd.Probacu danas neke od saveta pa da vidimo.
santica rezanje dvd 29.11.2007. 20:56 #34354

broj poruka: 1

sve ovo gore sam procitala, ali opet nesto nece :)

prebacila sam sa mini dvd VIDEO_TS folder na komp i kada hocu kroz nero da ih narezem, posto sam imala tri mala diska, pokazuje mi kao da su mi folderi prazni. gde gresim? i kada rezem kroz nero, koju opciju da izaberem?
hvala unapred
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647628.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs