treba mi dvix konverter koji dobro konvertira i na kojem mogu da oznacim koliko MB da mi bude film...... znaci ...... najvise mi treba da smanjim MB filmova jer imam filmove koji imaju naprimer 715, 810 MB ili 1,4 GB... ako moze neko da mi napise koji je program dobar i ako moze link jos bolje gde da ga skinem gratis... mnogo bi vam zahvalan bio...
treba mi dvix konverter koji dobro konvertira i na kojem mogu da oznacim koliko MB da mi bude film...... znaci ...... najvise mi treba da smanjim MB filmova jer imam filmove koji imaju naprimer 715, 810 MB ili 1,4 GB... ako moze neko da mi napise koji je program dobar i ako moze link jos bolje gde da ga skinem gratis... mnogo bi vam zahvalan bio...
Ako su ti filmovi u .avi formatu, najbolji i najlakši za upotrebu je Virtual DUb (besplatan je i može se lako naći na netu). Ukoliko su filmovi u .mpg ili DVD formatu onda ti iz ličnog iskustva preporučujem DVDx program koji je takođe besplatan (www.labdv.com). Ukombinaciji ova dva programa treba instalirati i najnovije DivX codece kao i Xvid koji je možda i najbolji za obradu. Pozdrav!
a jel oni pretvaraju te formate u DVIX ?????? SRBIN DO GROBA !!!
:: Ako su ti filmovi u .avi formatu, najbolji i najlakši za upotrebu je Virtual DUb (besplatan je i može se lako naći na netu). Ukoliko su filmovi u .mpg ili DVD formatu onda ti iz ličnog iskustva preporučujem DVDx program koji je takođe besplatan (www.labdv.com) :: Ukombinaciji ova dva programa treba instalirati i najnovije DivX codece kao i Xvid koji je možda i najbolji za obradu :: Pozdrav :: :: ::
Koj ce ti moj konverter da smanjujes velicinu avi fajla na 1CD, posto je cena tog CD-a 13-15 dinara kada je cena jednog DVD-a na koji stane 5-7 filmova 22 dinara.
Mislim zar nisi vec si postovao ovo pitanje ljudi ti odgovorili i ti opet pitas isto.
skupljam filmove i hocu na svaki cd da imam poseban film
SRBIN DO GROBA !!!
:: Koj ce ti moj konverter da smanjujes velicinu avi fajla na 1CD, posto je cena tog CD-a 13-15 dinara kada je cena jednog DVD-a na koji stane 5-7 filmova 22 dinara :: :: Mislim zar nisi vec si postovao ovo pitanje ljudi ti odgovorili i ti opet pitas isto :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Onda za takve (verovatno ih je malo) kupi diskove od 800mb.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: skupljam filmove i hocu na svaki cd da imam poseban fil :: :: SRBIN DO GROBA !! :: :: :: Koj ce ti moj konverter da smanjujes velicinu avi fajla na 1CD, posto je cena tog CD-a 13-15 dinara kada je cena jednog DVD-a na koji stane 5-7 filmova 22 dinara :: :: :: :: Mislim zar nisi vec si postovao ovo pitanje ljudi ti odgovorili i ti opet pitas isto :: :: :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: ::
Nemoj da kupujes 800MB diskove. Mozes smanjiti `megabajtazu` sa Dr.DivX -om. Potrazi ga na na http://pubftp.com . Ima i crackova, ima zenski, ima svega ... :) Dr.DivX je dosta intuitivan i brzo radi za razliku od Virtual Dub-a kojeg su pravili neki indijanci i sve opcije koje ti trebaju su zavukli u neki podmeni do kojeg je umetnost doci. Katastrofa - fuj-fuj-pu-neponovilosenikadvise.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647628. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.