Imam dr. Divx 1.0.6. (sa kodekom 5.2.1.) i stavio sam xvid, ffd show i antifreze (klasika) sve to sa windows media player-om 9 i ima dosta filmova koji mi i dalje seku nebitno odakle ih pustam ima li ko ideju sta jos da instaliram? da li mi mozda fali neki kodek? iako mi se to pre nije desavalo (seckanje) komp je PIII 800/133 sa 256 rama i WD 80GB @ 7200 rpm tako da je hardver iskljucen kao razlog problema
ffdshow je dovoljan za gledanje svih DivX filmova (uz eventualno AC3 filter) . Isključi sve antivirus i druge nepotrebne programe, ako to ne pomogne proveri hardware configuration, DMA setovanja i sl( hvatanje za slamku )
veliki file, jeste.. ali ima SVE moguce codecs-e. samo izaberi profesionalnu verziju tokom instalacije
Pozdrav.
P.S. ako hoces skratiti skidanje mozes skinuti i k-lite codec pack kao sto su drugi preporucili i igrati na classic media player sto dolazi sa codec pack-om
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.