Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
descrembler kablovskih TV kanala
STRANA 1 OD 1
darbo descrembler kablovskih TV kanala 02.01.2005. 12:29 T246

status: user
broj poruka: 1

Elem,imam leadtec win fast 2000 deluhe Tv karticu koja radi savrseno,ali kako svi znamo kod kablovskih operatera ima i onih kanala koji se posebno placaju,pa me zanima da li postoji software (descrembler) pomocu koga je moguce gledanje i tih kanala ili je,kako sam nasao na netu,neophodan i hardver?Unapred se izvinjavam ako sam omasio forum ali ovo je najpribliznije mesto...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blazoni Probaj... 05.01.2005. 20:58 #490

status: user
broj poruka: 16
Koliko se secam bilo je za kartice sa BT878 chipom na tone i tone takvih programcica!

Probaj sa googlom! Pogledaj sta ima za tvoju karticu i za Videocrypt kodiranje... ako ne dobijes sliku probaj dalje...

Iz iskustva sa satelitskim analognim kanalima > > > KUPI PAY TV paket (predpostavljam da je sbb u pitanju) i uzivaj! :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs