Ako ima neka baci na mai, u pitanju su stari filmovi. Thanx
Nomads, Last House On The Left, In The Mouth Of Madness, The Ugly, Pumpkinhead, Jacob`s Ladder, The Texas Chainsaw Massacre 1974, Frailty, Audition, Dead Ringers, Dark Water, The Haunting 1963
...ali da sam na tvom mestu prvo bi potražio na Rapidserbia (neverovatno je šta sam sve našao tamo, čak i neke filmove Pajtonovaca za koje nikad nisam ni čuo), a zatim na ActiveDots za torrente, a onda i na guglu, tipa `Last+House+On+The+Left+torrent` ili `Dead+Ringers+rapidshare` (ovo sam čini mi se video na Katz.cd, pogledaj)...
Sve filmove sam nasao na irfree.com/forum. Par navedenih verovatno ne zasluzuje da se nadje u necijoj kolekciji ali o ukusima ne vredi raspravljati. Sasvim slucajno na istom forumu sam naleteo i na kolekciju romana polanskog od pocetka do poslednjih ostvarenja Ovo je bilo onako uzgred jer je par navedenih naslova njegova kreacija.
Poslao bih ti linkove ali su prikazani skraceno te me mrzi da svako ponaosob kopiram i lepim.
Last House On The Left, In The Mouth Of Madness, Jacob`s Ladder, The Texas Chainsaw Massacre 1974, Audition (ako mislis na japanski), Dark Water (japanski ili americki?)
Al` si se bacio po trash hororima i japanskim filmovima... :)
Jes video tamo neko okacio tu foru. Upisao sam se od smeha :))
Aj nek neko navede naslove za Horor/SF/Psycho/Thriller koji su zaista dobri i ne treba ih propustiti pa cu ih skinuti sa tog sajta sa ogromnom bazom...
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647628. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.