Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Kako da pretvorim VOB format u AVI ili bilo koji drugi poznati format?
STRANA 1 OD 1
gudura1989 Kako da pretvorim VOB format u AVI ili bilo koji drugi poznati format? 18.09.2008. 20:51 T12060

status: user
broj poruka: 20
Kupio sam Sony-ovu Digitalnu video kameru koja kad se snima direktno reze na mini-dvd od 1.4 GB.... sve je to super ali imam problem sto je svaki film/video koji snimim u VOB FORMATU.... dali moze neko da mi pomogne da pretvorim taj format u mpeg2 ili avi?

zahvalan sam u napred !!!

nadam se da mi moze neko pomoci .)

SRBIN DO GROBA !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Auto Gordian Knot 2.45 je keva sve ostalo je sviranje onome... 18.09.2008. 20:57 #71260

broj poruka: 7772
Program je totalno debil proof, sam odredis rezoluciju, velicinu izlaznog fajla, kvalitet zvuka, odaberes da li zelis upotrebu DivX ili XviD kodeka i sacekas 15-30 minuta na dobijanje vrlo kvalitetnog AVI fajla.

Program je dzaba nema krak, nema zvak, nema kvak... samo instaliras i koristis.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gudura1989 Re: Auto Gordian Knot 2.45 je keva sve ostalo je sviranje onome... 18.09.2008. 21:15 #71264

broj poruka: 20

SRBIN DO GROBA !!!

:: Program je totalno debil proof, sam odredis rezoluciju, velicinu izlaznog fajla, kvalitet zvuka, odaberes da li zelis upotrebu DivX ili XviD kodeka i sacekas 15-30 minuta na dobijanje vrlo kvalitetnog AVI fajla
::
:: Program je dzaba nema krak, nema zvak, nema kvak... samo instaliras i koristis
:: Tomato Republic Of Serbia !!
:: hvala brate ! budi pozdravljen
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe A može i ovako nešto 18.09.2008. 22:32 #71273

broj poruka: 12057

http://www.videohelp.com/tools/VOB2MPG
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MaliAbner Re: Re: Auto Gordian Knot 2.45 je keva sve ostalo je sviranje onome... 19.09.2008. 10:48 #71308

broj poruka: 7772
Srbija do Wellingtona, ili do planinskog lanca Andi... znace se uskoro...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: SRBIN DO GROBA !!
:: :: Program je totalno debil proof, sam odredis rezoluciju, velicinu izlaznog fajla, kvalitet zvuka, odaberes da li zelis upotrebu DivX ili XviD kodeka i sacekas 15-30 minuta na dobijanje vrlo kvalitetnog AVI fajla
:: ::
:: :: Program je dzaba nema krak, nema zvak, nema kvak... samo instaliras i koristis
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!
:: :: hvala brate ! budi pozdravljen
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647628.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs