Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
TV kartica bez zvuka
STRANA 1 OD 1
Simets TV kartica bez zvuka 22.07.2008. 18:37 T11063

status: user
broj poruka: 133
Pozdrav
Imam sledeci problem.
Pre godinu dana sam kupio leadtekovu tv kartu TV200 XP deluxe (Bar mislim da je deluxe)
Ugradio sam je, povezao kablic za CD sa plocom i sve je radilo savrseno do pre mesec dana.
Pre mesec dana sam promenio procesor i izgubio zvuk na TV. Sve sam isproveravao, nista nije bilo na MUTE, kablic normalan.
Reinstalirao sam drivere i aplikaciju (Winfast PVR) i to sam nabacio nove, sa neta i to je pomoglo.
Pre nedelju dana sam reinstalirao sistem. Ponovo se ponovio problem sa zvukom. Ovog puta nisam uspeo da ga resim. Reinstalirao sam nekoliko puta, i stare i nove drivere i aplikaciju, sve sam probao, ali nista ne pomaze, zvuka nema pa nema...
Da li se neko sretao sa ovim problemom i da li neko moze da mi predlozi neko resenje?
Hvala unapred!!!
Inace sistem je XP SP2.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ (oc 3GHz)
MSI K9N SLI Platinum
Napajanje Thermaltake 550W
2 GB DDR2 800 Kingmax
Gainward Bliss GeForce 8800GTS 320MB
Seagate Baracuda SATA II HDD 160GB
Windows Vista Ultimate
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator Pokusaj, ako slucajno vec nisi 22.07.2008. 21:04 #63603

status: user
broj poruka: 4291
Mozda je glupo sto ovo ti kazem, ali meni stvarno Leadtek TV200 XP deluxe radi samo sa drajverioma koje sam dobio na disku. Kada sam pokusao da namestim da radi sa drajverima sa net-a hteo sam da pocupam sebi kosu. Ima jos dosta kartica od Leadtek-a koje rade samo sa starijim verzijama software-a. A mozda i jedan glup predlog. Kada ukljucis aplikaciju pritisni CTRL+C audio control line i output moraju da budu na CD Player, ako si slucajno zaboravio.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs