Bravo Pure,film je*e kevu...A i muzika je fenomenalna... Doduse znam par ljudi koji nisu hteli ni da ga razmisle da ga pogledaju zato sto nije americki...Dok je za mene ne holivudska produkcija jedan veliki PLUS i dovoljan razlog da odgledam film....Sve u svemu svaka preporuka.
Ma dobro,ima tu milion stvari,ali najjace je bas to u prodavnici kada lik kaze ribi da moraju malo da ojacaju vezu,jer misli da ih nesto odvaja,a posle toga su se i razdvojili onom pukotinom,mislim...hahahaha,ma ameri su cudoIpak je pravljen film za njihov mentalitet,gde ce se ceo svet urusiti,a samo je bitno da se spoji jedan bracni par.
Sto se tice efekata,ipak je trebalo ono sve odraditi,sto i nije bas tako jednostavno,bez obzira sto ne izgleda 100&% realno ipak se ima sta videti.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: I da se nesto tako desi, opet ne bi spadalo u domen SF-a. Cepanje delova kontinenata nije nista novo. Ali ako se to desi, nema sanse da ti bezis kolima, pa cak limuzinom. Cak i ovi mali potresi od 8-9 rihtera kidaju, a sta bi bilo tek sa 10.5 ili vise :: :: Sad se setih ona scena u prodavnici, kada ih razdvaja pukotina......ehehehehehehehehehehe. Cudo da ih police nisu poklopile. Mora da su ih ojacali celikom i dobro zapanjili za pod :: :: :: :: I ja se ubih trazecii post koji si citirao :: :: :: :: Sinoc sam odgledao 2012 i film je stvarn uradjen do j....Pa realnost nije ni bitna,pa ipak je to SF film :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: neXus sto si obrisao post? :: :: :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: ::
Tropa de elite jos jedan glas, po meni najbolja akcija u paketu sa poslednjim Betmenom (vidim da si ga gledao) koja te tera na razmisljanje, sto je za danasnje filmove nazalost velika stvar
:: :: :: Pogledaj ovaj obavezno ako nisi gledao :: :: :: :: http://www.imdb.com/title/tt0861739 :: Tropa de Elite :: :: Bravo Pure,film je*e kevu...A i muzika je fenomenalna.. :: Doduse znam par ljudi koji nisu hteli ni da ga razmisle da ga pogledaju zato sto nije americki...Dok je za mene ne holivudska produkcija jedan veliki PLUS i dovoljan razlog da odgledam film....Sve u svemu svaka preporuka :: :: :: DaSickSystem ::
ali jedino vredi u full hd-u ili u bioskopu, sto veci ekran ili platno to bolje.TS ili Cam nisu dovoljno dobri. Efekti su FANTASTICNI, film traje skoro 3 sata sto se ne oseti, verovali ili ne
2.The Prestige-Nakon sto sam ga pogledao postao je jedan od mojih omiljenih filmova...Ocjena na imdb govori sve... http://www.imdb.com/title/tt0454848/
4.Public Enemies-Meni je vrh fil,vjerovatno malo sto mi je Johnny Depp omiljeni glumac,ali i bez toga film je odlican... http://www.imdb.com/title/tt1152836/
6.Saving private Ryan-Malo da predjem na ratne...Ako nisi gledao takodje obavezan,pod uslovom da volis ratne filmove... http://www.imdb.com/title/tt0120815/
7.Band of brothers-Ovo je mini serija od 10 epizoda,radjena po istinitim dogadjajima iz WW2...Serija je malo reci fantasticna...Ko je gledao zna o cemu pricam...
Posto si dobio masu dobrih preporuka,od mene toliko,osim sto bih dodao preporuku za odlican sajt o filmu(pored imdb-a naravno) http://www.rottentomatoes.com/
jao a ja nisam video ppst odvojicu ti najbolje od svakog zanra (2 me)
komedije:50 first dates me myself & irene - High Recommended liar liar shangai knights hitch ace ventur 1,2
trileri:duhovi u nama(nicole kidman) wind chil - High Recommended ......
horori:shrooms lost signal room1408 - High Recommended curse wrong turn 1, 2 28 days later 1, 2 akcije:Doomsday Echelon Conspiracy gone in 60 sec equilibrium - High Recommended apokalipto broken arrow 2 fast 2 furious
Tropa de elite ne znam da li ima neko ko nije gledao ali to se ne propusta. Ne spominjem starije naslove pa eto da spomenem novotariju koja se i meni dopala, a neko je vec spomenuo - Law Abiding Citizen. Nista spektakularno ali je dobar.
Bioskop sa onim 3d 6d forama ne zelim vise da vidim... Plakao sam od onih sugavih naocara narednih par sati a tokom celog filma sam imao osecaj kao da nosim dedine naocare koje samo sjebavaju fokus i vid generalno. Od Branke Katic i onih drugih reklama pre filma mi se zgadio zivot... Koji retardi su to radili da mi je znati. Verovatno McCann Erickson.
Znaci Avatar obavezno pogledati ali tek kad se pojavi neki normalan kvalitet.
1.ako nije problem dajte linkove za manje poznate subtitles sajtove. 2. jel se pojavio avatar bdrip ili dvdrip, nalazim samo neke cam i ts (sta je uopste ts?)? 3. ap, temo, ap!
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
od novijih koje sam gledao rekao bih da su dobri State of play, Gran Torino, War games -the dead code (inace nastavak originala koji je iz 1983 koji je pozeljno odgledati ako vec niste citali knjigu)... mada mi je mnoooogo bolji Eagle Eye od war gamesa. ove nedelje planiram da odgledam planet 51 i Next (sa Nikolasom Kejdzom). drugih predloga ima dosta...:)
a povodom Avatara moja iskrena preporuka je da odgledate ili u bioskopu, ili da cekate HD - 720p minimum. Film je fantastican i zasluzuje da bude odgledan kako treba. a sto se tice 3D verzije, odgledao sam i 2D i 3D i moje licno misljenje je da je 2D bolji. 3D ponekad izgleda zaista neverovatno i veoma impresivno, ali bilo je i dovoljno da kazem bagova i tripova. e sad, ima ljudi koji kazu da im je 3D bio bolji, pa je moguce da je to bilo i do bioskopa/projekcije...
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
1.Black Hawk Down (2001) 2.Gran Torino(2009) 3.Rise of the Footsoldier (2007) jedan od najboljih filmova koji sam gledao 4.American Pie Book Of Love (2009) 5.Sex Drive (2008) extra komedija
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.