Treba mi neki jednsotavni program free ako moze za podelu video mp4 i eventualno avi fajlova na delove. Probao sam par nekih ali svi gube na zvuku u dobijenim fajlovima. Treba mi recimo kad skinem neki video podcast od 3-5 sati ili film u mp4 formatu,oni su jako kompresovani da ne daju premotavanje(gubi se sinhronizacija zvuka da ispada da moras video da gledas u kontinuitetu 4 sata!!!).Dajte predlog za nesto jednostavno,samo to da radi(podela na proizvoljan broj delova).
Најбољи и најједноставнији за то без било каквог губљења квалитета који ја користим је MKVToolNix. Портабилан је и чува у .MKV формату.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Treba mi neki jednsotavni program free ako moze za podelu video mp4 i eventualno avi fajlova na delove. Probao sam par nekih ali svi gube na zvuku u dobijenim fajlovima. Treba mi recimo kad skinem neki video podcast od 3-5 sati ili film u mp4 formatu,oni su jako kompresovani da ne daju premotavanje(gubi se sinhronizacija zvuka da ispada da moras video da gledas u kontinuitetu 4 sata!!!).Dajte predlog za nesto jednostavno,samo to da radi(podela na proizvoljan broj delova).
Hvala,probacu oba,mada mi se na prvi pogled vise dopada format f,al videcu sta je jednostavnije za prostu podelu videa na delove ali da ti delovi budu originalnog kvaliteta..
::oni su jako kompresovani da ne daju premotavanje(gubi se sinhronizacija zvuka da ispada da moras video da gledas u kontinuitetu 4 sata!!
Pojasni, deder, ovo što si napisao.
Ako je jaka kompresija, onda kvalitet nije baš dobar. I obrnuto. A `premotavanje` video zapisa i nije baš u direktnoj vezi sa kompresijom. Mislim, može da bude, ali malo je verovatno da pokušavaš da pustiš neki 85 Mbps 4K video na Pentium III Tualatin mašini. A možda i nije?
nije pentium ali je android box ili plejer ugradjen u tv( mtk procesori) i vidi se ako je video duzi od 2 sata u nekom skromnom formatu 360 ili 480 da gubi sinhronizaciju ako se malo premota,obicno je mp4 format-100mb -1 sat videa.Pretpostavljam da je kompresija-slab procesor.
Мислим да ти ту неће помоћи ни један програм.. И ја сам се малтретирао са мојим ТВ-ом, није хтео да пушта све формате, док нисам добио нови ЕОН уређај, који има на себи УСБ портове и пушта ваљда 4к и наравно све формате.. Ради ко змај.
@шики, АМД Бартон, најјачи сингл процесор тог доба, то се не заборавља.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: nije pentium ali je android box ili plejer ugradjen u tv( mtk procesori) i vidi se ako je video duzi od 2 sata u nekom skromnom formatu 360 ili 480 da gubi sinhronizaciju ako se malo premota,obicno je mp4 format-100mb -1 sat videa.Pretpostavljam da je kompresija-slab procesor :: :: ::
Najjači procesori svog vremena: Intel Celeron 300A(radio na 450 MHz kao Pentium III 450 MHz), AMD Barton 2500+(radio kao 3200+, a ako je bila dobra ploča i bolje), Intel C2D 8500 sa 3.17 na 4.55 GHz stabilan kao stijena. Čak do prije par godina ljudima na dobrim DFI pločama namještao da radi sa svim igricama, pa C2Q9550 po prije dvije godine sa 1080ti mogao igrati sve igrice, pa Ci7 870(za igranje igrica između i 7 prve i i 7 6 generacije bila statistička greška u naslovima na 1080p sa 1080Ti), Ryzen 1600, Ryzen 1600af(performanse iste kao Ryzen 2600),pa i3 10105f(prvi put da je i3 imao iste performanse kao i 7 7700k@4.3 GHz)
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Najjači procesori svog vremena: Intel Celeron 300A(radio na 450 MHz kao Pentium III 450 MHz), AMD Barton 2500+(radio kao 3200+, a ako je bila dobra ploča i bolje), Intel C2D 8500 sa 3.17 na 4.55 GHz stabilan kao stijena. Čak do prije par godina ljudima na dobrim DFI pločama namještao da radi sa svim igricama, pa C2Q9550 po prije dvije godine sa 1080ti mogao igrati sve igrice, pa Ci7 870(za igranje igrica između i 7 prve i i 7 6 generacije bila statistička greška u naslovima na 1080p sa 1080Ti), Ryzen 1600, Ryzen 1600af(performanse iste kao Ryzen 2600),pa i3 10105f(prvi put da je i3 imao iste performanse kao i 7 7700k@4.3 GHz)
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
koji je mogao da reprodukuje MP3 bez zamaranja CPU ,pametna arhiktetura Intela iz 1999 ,AMD Barton 2003 XP serija ,sa dodatim L2 kesom , je bio car za igrice u kombinaciji sa Nvidia ,tada AMD jos nije kupio ATI Radeon .
Broj postavljenih tema: 60353. Broj poslatih odgovora: 646985. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.