Win 10 Pro - U Edge i IE 11 ne rade You tube snimci
STRANA 1 OD 1
arogan
Win 10 Pro - U Edge i IE 11 ne rade You tube snimci
10.01.2019. 15:41
T66549
status: user broj poruka: 538
U poslednja 3-4 meseca, na novoinstaliranim računarima pod Win 10 ne rade You tube snimci ni u Edge (bela boja umesto snimka) i IE11 (crna boja umesto snimka). nema ni zvuka. Inače kada otvorim You tube sajt lepo se vide sličice i naslovi snimaka, na koje mogu da kliknem mišem.
Na istim računarima u Crome-u i Mozilla-i snimci rade. Primetio sam istu pojavi i na ranije instaliranim računarima, gde su snimci radili, ali u poslednja 3-4 meseca snimci takođe ne rade.
Pretpostavljam de je u pitanju neki update Windows-a, ali kako da rešim problem jer najčešće koristim i Edge i IE11.
Pošto je slična situacija i na video snimcima drugih sajtova, u podešavanjima Windows-a sam pokušao da dozvolim sve u Media Streming opcijama (bio je zabranjen Media Streaming). Na nekim računarima su snimci proradili, a na nekima još uvek nisu. Da li ima još neka podešavanja u Windows-u 10 Pro, ili u edge-u ili u IE da mi prorade You tube snimci?
onemogucili ``separatno`` apdejtovanje flash plugin-a kojeg koristi Edge/IE12. Verovatno te to zayebawa. Gangsteri su, ha ha ha!, najavili da odustaju od Edge-a u korist Chrome-a, to jest, kromijumovog endzina. LOL, LOL, LOL...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.