Koristio sam https://obsproject.com/ i on ima mogucnost streamovanja a i podesavanja formata, kodeka i ostalog. Fin je to program i uglavnom ne pravi velike fajlove u odnosu na kvalitet (naravno ako ga postavis takvog).
Bandicam je jos jednostavniji za podesavanje, a najvise mi se dopada to sto i dalje snima igru (ili odredjen prozor) iako ti altabujes sa te igre. Ima malo manje podesavanja od OBS ali i dalje je dobar.
Fraps je prvi program koji sam koristio za tu namenu i ne preporucujem nikom. 5minuta snimka 4 GB, ajd zdravo.
Geforce Shadow ima ga samo u driverima za Nvidiju, ja sam ga probao pre par godina dok sam imao GTX660 ali nisam bio zadovoljan time sto snimak recka, a ponekad se i ne startuje. Dobra mu ona ideja da on snima poslednjih 15sek u pozadini konstantno tako da kad ti se u igri desi nesto do jaja a ti tek sad upalis snimanje, on ti doda tih 15 sek snimka koji si preskocio.
AMD Raptr takodje ima nesto ali nisam ni testirao, iskreno jebes bloatware i sa Nvidije i AMDa.
Camtasia je isto popularan, ali ga nisam koristio.
ja koristim bandicam i recimo 3h snimka bude u 1080p izmedju 1,5 i 2GB, koristi intelov quicksync, cuda i amd app h264, snimci su dobrog kvaliteta, ima podesavanje duzine snimanja i sta posle, ja pustim da snima ekran 3h i onda shut down recimo, za stream ne znam.
:: Zdravo svima :: :: Radi se o time da mi treba neki dobar program za snimanje video materijala ono sto mi je trenutno na ekranu.. :: :: Znaci neki program koji mogu da podesim kakav ce kvalitet snimka da bude, a ne da mi snima u velikim formatima i da posle mogu to i da obradim :: :: Koristi li neko tako nesto i sta mi preporucujete :: :: Snimao bi uglavnom neki softver i nesto sa neta, a mozda i neku igru, nikad se ne zna.. :: :: A eventualno i ako neko zna neki slican softver za strimovanje :: :: Hval ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.