Drustvo, jel moze mala pomoc? Menjao sam neke komponente na laptopu i reinstalirao windows (inace laptop je krs, pa sam stavio xp) i kada hocu da pustim film sa hd-a u bilo kom programu (a probao sam 4-5), titl nece da mi se ubaci. Instalirao sam i K Lite kodeke. A kad otvorim folder sa filmom, ikonica titla mi je kao da ne prepoznaje racunar uopste. Jel ima neko ideju sta i kako treba da se uradi?
Pa ne kažeš koji plejer koristiš. MPC-hc će ti automatski učitati sub ako se zove isto kao i film, a ako se ne zove imaš opciju load subtitle. I ostali playeri su slični po tom pitanju.
K Lite koristi media player classic. Šta se desi kada prevučeš titl direktno na pušten video? Jel ti je štikliran subtitles u ovom delu: http://s33.postimg.org/mgnra6qdr/subs.png
VLC je top player sto se tice pustanja filmova, probaj njega.
MPC moze da bude standalone sa filterima i svim kodecima za pustanje svega, vise nema potrebe ni za K-lite paketom, i ne mora da se prevod isto zove kao film, to je moralo ranije, od tada je player dosta unapredjen, samo se selektuje titl iz foldera (desni klik).
:: Drustvo, jel moze mala pomoc :: Menjao sam neke komponente na laptopu i reinstalirao windows (inace laptop je krs, pa sam stavio xp) i kada hocu da pustim film sa hd-a u bilo kom programu (a probao sam 4-5), titl nece da mi se ubaci. Instalirao sam i K Lite kodeke. A kad otvorim folder sa filmom, ikonica titla mi je kao da ne prepoznaje racunar uopste :: Jel ima neko ideju sta i kako treba da se uradi ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.