Poz ljudi snimljen je gameplay igre od 15min 1080p 60fps i on je debeo 7,8GB pa je moje pitanje ima li neki program da taj video materijal malo smrsa bar na 1-2GB ako moze?Naravno da se ne gubi na kvalitetu
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
:: Poz ljudi snimljen je gameplay igre od 15min 1080p 60fps i on je debeo 7,8G :: pa je moje pitanje ima li neki program da taj video materijal malo smrsa bar na 1-2GB ako moze?Naravno da se ne gubi na kvalitet ::
Još jedan glas za Handbrake ( https://handbrake.fr/ ). Odličan transkoder, besplatan, veoma intuitivan. Veoma dobra `help guide` sekcija za one koji nisu upućeni u materiju.
A što se tiče gubitka kvaliteta prilikom kompresovanja, to zavisi od više faktora, i neminovan je. Video i audio bitrate, oni vedre i oblače. Na netu imaš gomilu bitrate kalkulatora, uz čiju pomoć ćeš doći do željene (giga)bajtaže. Video i audio tab u Handbrake-u: podesi `avg video bitrate` na 6000kbps, audio na 192, i dobićeš željenu `težinu` fajla (1-2GB).
Znam za MSI, hvala ti peki ali za 5 min to su mi bas ogromni fajlovi.
Cuo sam da uz odredjene kodeke, lepo snima, nisam probao ali probacu.
Preporucivali su mi Dxtory, ali em su ogromni fajlovi, em sam uvek imao seckanje uprkos 60 fpsa i pri svakom snimanju opet sam podesavao sve iz pocetka dok mrtvo sranje nije pocelo da odbija podesavanja i snima kako mu se prohte. xD
:: Youtube - - `Best Video Capture Settings to use with MSI Afterburner` Kad podes kako kazu 5min snimka ti je oko 26 do 28GB.Proteras kroz Handbrake :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: ::
Zavisi koji kodek koristis za snimanje. Ja sam koristio Dxtory duze vreme sa osnovnim paketom dok mi drugar ( koji je dobio Machinema licencu tj pozvan je da radi za njih ) nije rekao za foru da se skine Lagareth losles kodek i da se u dxtoriju stavi da snjima pomocu njega, sto se kompresije tice koristio je Sony Vegas sad nemogu da se setim sta mi je rekao za koji kodek je stavio render ali znam da su mu klipovi bili oko 1-1,5GB u ful HD na 60 FPS a. Evo primer kvaliteta tj sta moze da se izvuce pomocu dxtory a i sony vegas : https://www.youtube.com/watch?v=EkzoHxQ4QsQ .
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
pa recimo da moze da se ubaci neka muzika u pozadini(da se moze kontrolisati jacina toga sto ubacujem,mislim na muziku ili na komentar preko mikrofona)ili jos da moze i da se ubaci neki deo od drugog klipa i sta jos moze a da nije jako komplikovano za koriscenje
ti je napisao dobro koje programe da koristish, nista nije bash tako samo next, next morash malo da proucish i da testirash (opcije koje si naveo). Ja sam se zezao bas sa tim stvarima i jedan savet ne brisi original (fajl od 7GB u tvom slucaju) radi sa njim jer jako lose se pokazalo kada dva puta radish kompresiju ili neki programi nece da rade dobro sa vec kompresovanim fajlom. Najbolje je da izmontirash sa originalom pa kompresujesh iz tih programa.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 970 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.