Dobio sam ovaj dvd ali su mi potrebni titlovi za njega recimo engleski pokusao sam da nadjem ali nisam uspeo moze pomoc tj da i vi malo pronjuskate? Hvala
BS player,recimo meni dosta pomaze u trazenju engleskih titlova,svaki film ili seriju gledam sa engleskim titlom,jer mi je to filing a BS nalazi odgovarajuce titlove sa tacnom ekstenzijom samo engleske,a ako te zanima nas ili hrvatski titl,imas u prethodnim postovima momci su napisali sajtove za skidanje titlova Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Treba mu za originalni DVD. Čak i da se iscima sa ripovanjem, opet nema da se nađe prevod za ovo što mu treba, ja gledao po svim sajtovima za koje znam, uključujući sa liste BS, MPC.. inače, preporuka za oba programa za skidanje prevoda.
:: BS player,recimo meni dosta pomaze u trazenju engleskih titlova,svaki film ili seriju gledam sa engleskim titlom,jer mi je to filing a BS nalazi odgovarajuce titlove sa tacnom ekstenzijom samo engleske,a ako te zanima nas ili hrvatski titl,imas u prethodnim postovima momci su napisali sajtove za skidanje titlov :: Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p kin :: :: :: :: ┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━ :: ┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━ :: ┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━ :: ┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓ :: ┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣ :: ┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻ :: ╋╋╋╋╋┏━┛ :: ::
Kako da izvedem ovo sto si rekao moze li malo detaljnije.
imarkovic: probao sam i ovaj sajt sto je alexi rekao ,nema nista. DVD je kupljen preko amazon.de. i preko prijatelja je doputovao do Beca pa posle u Srbiju posto je jako cudno da iz Beca se ne moze kupiti ovaj cd (cisto kako informaciju kazem). Sto znaci vazan mi dvd. Ja doduse ucim nemacki i ponesto razumem ali je to jako slabo tipa svaka 4/5 rec. Probao sam preko km plejera da mi on nadje automatski titl ali sem kineskih nije uspeo nista da nadje a moras priznati da to bas ne resava situaciju:). Ostale plereje nisam probao a verovatno bih dobio isti odgovor ili ne?
To sam i napisao, problem je što ni ja nisam mogao da nađem, džabe se cimaš oko ripovanja, kad prevoda nema. Ako nije izašao od 1985, neće ga ni biti..
:: imarkovic :: nije mi tesko da cimam oko ripovanja samo da upali: :: Odgovara mi engleski titl u potpunosti ali ga ja nisam vide :: :: ::
U google2srt stavis link od youtube-a(ovaj sto sam ti postavio) pa opcija Read,onda imas TAB translations tu izberes jezik eng i srpski.Onda opcija Go a prevedeni srt fajl ce se nalaziti tamo gde pise SRt subtitles.I tako uradis za sve 4 serije.
Medjutim ako nema na sajtovima koji su vec preporuceni iznad onda tesko da ce biti i ovde... Ovaj sajt lista prevode po drugim sajtovima, ali cesto baca nepostojece titlove na nekim sajtovima.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.