Molim Vas da mi pomognete, ne mogu da nadjem drajver za windows 7 za TV karticu koja se koristi za video nadzor. To je kod mog prijatelja, reinstalirao sam mu racunar i sad nikako da nadjem pomenuti drajver. na njenom cipu pise Conexant Fusion 878a.
@codeus Skidao sam isti drajver sa nekog ruskog sajta, ne sjecam se tacno sa kojeg, a stari hard je otisao uvjecna lovista. Probao sam taj sto si naveo, ali sa mojom ne radi. Drajver je bio skinut na prijedlog Rockmastera sa SK. ali isti je nedostupan. Da li mozda imas i druge drajvere za 878A chipset? U pitanju je Hellvision 331 sa 878A chipsetom.
@nmuric Ako ti taj ne pomogne, sto je serovao codeus, kontaktiraj Voodoo korisnika na SK, pa provjeri da li ga ima, jer je i on skidao od Rockmaster-a. Skidao ga je i vlak, ali mislim da ce ti najbolje pomoci voodoo, jer je saradnik SK i cuvao je sve kao hrcak.
Probao sam sa ovim drajverom nijesam uspio. Dakle, treba mi drajver, a potom da Vas pitam DA LI MOGU DA KORISTIM GEOVISION GV-250 DA SNIM SA OVE KARTICE KORISTECI KAMERE. I malo uputstva kako da ovo instaliram koristeci ovaj drajver
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.