laicko pitanje.. Da li postoji neki program koji radi izostravanje slike, potrebno je sa jedne ili dve slike (slikano mob telefonom) procitati odredjeno brojeve i slova, naravno slika je mutna de se jedva sta vidi...? Hvala unapred.... :D
Jbg, ne moze. Kamera je u mem upisala to sto vidis i tu je kraj. Mozes zumirati ( uvelicati postojece mutnilo ), malo dodati svetla ili potamniti i to je to. Jedino da sam raspoznas konture odredjenih slova i dodjes do zakljucka ako je neka rec u pitanju, a ako su random brojevi i slova, mrka kapa.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kao sto sam i pretpostavljao vidja se samo na filmovima... Naime od kolege oca ( vozac autobusa) udario neki BMW i pobegao a covek ga samo stigao uslikati telefonom, pa me kolega pitao da li je moguce izostriti sliku...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.