Imam jedan mali problem. Kada hocu da pustim film ili neki video sadrzaj na bs playeru cuje se zvuk, ali nema slike. Probao sam to na vise razlicitih filmova i nece. Instalirao sam i klite kodeke i isto. A normalno mi sve pusta na windows media player-u. Jel zna neko kako da resim to? Neka podesavanja ili nesto drugo?
:: Imam jedan mali problem. Kada hocu da pustim film ili neki video sadrzaj na bs playeru cuje se zvuk, ali nema slike. Probao sam to na vise razlicitih filmova i nece. Instalirao sam i klite kodeke i isto. A normalno mi sve pusta na windows media player-u. Jel zna neko kako da resim to? Neka podesavanja ili nesto drugo ::
Davno se i meni isto desavalo sa BS ali bas davno.
Iskreno ne znam ni zasto koristis BS, najbolji ti je MPC. Njega dobijes sa instalacijom K lite. Slika ti je najbolja sa MPC. Nemas nikakve komplikacije oko pustanja, isto je sve kao i sa BS ako si na njega navikao.
@iMRAKovic
Nekad procitaj post do kraja, nemoj i ti kao ovi ostali.. Rekao je covek da je vec probao sa kodecima.
Koji ostali, mislis na gligu? Ja bih presao galantno na VLC i MPC, BS i dalje ima problem da pusti svaki video i u zaostatku je velikom.. ja ga volim samo kad mi treba neki prevod..
@drmitra, jedino da obrises BS i instaliras poslednju verziju, ali generalno, tu je u pitanju samo kodek.
:: Davno se i meni isto desavalo sa BS ali bas davno :: :: Iskreno ne znam ni zasto koristis BS, najbolji ti je MPC. Njega dobijes sa instalacijom K lite. Slika ti je najbolja sa MPC. Nemas nikakve komplikacije oko pustanja, isto je sve kao i sa BS ako si na njega navikao :: :: @iMRAKovi :: :: Nekad procitaj post do kraja, nemoj i ti kao ovi ostali.. Rekao je covek da je vec probao sa kodecima.
nema nikakvih problema sa BS playerom, i upravo zbog automatskog skidanja prevoda ga koristim, ali to jeste da on odbija da radi sa kodecima koji su u Windowsu, nego mora da ubaci svoje i njih da koristi, pusta sve video formate, mada ja koristim uglavnom AVI i MKV, i retko MP4!
Retko kad mi se desavalo da se zaglupi, jedino problem sto imam kod mene je taj da kad pustim video sa prevodom na jednom ekranu, a na drugom ekranu igru u fullscreen, prevod mi se izgubi, ali ima u podesavanju neke izmene da se urade i onda radi bez problema.
Vlc kod mene odbijao da radi kako valja, a KM dok ga podesim mozak mi se istopi!
Sa VLC-om stvarno nisam nikad imao problem, nikakav, ima interne kodeke i uvek koristim portable verziju, nikad u zivotu ga nisam instalirao, ni sebi ni drugima. Ne mora apsolutno nista da se podesava, po default-u ga uvek ostavljam, jedino sto podesim to je velicina fonta i region za prevod. Najbolji player za mene i najbolje renderuje prevod, zajedno sa MPC-om. BS koristim samo za skidanje prevoda i ni za sta drugo, jer potpuno isto izgleda i renderuje kao pre 5god., prevod renderuje lose, mutno, nije kao kod VLC-a, mpc-a. Batalio sam ga zbog toga i zato sto mu treba vremena dok otvori snimak. Ne mogu Sloveni da ga unaprede nikako..
:: nema nikakvih problema sa BS playerom, i upravo zbog automatskog skidanja prevoda ga koristim, ali to jeste da on odbija da radi sa kodecima koji su u Windowsu, nego mora da ubaci svoje i njih da koristi, pusta sve video formate, mada ja koristim uglavnom AVI i MKV, i retko MP4 :: :: Retko kad mi se desavalo da se zaglupi, jedino problem sto imam kod mene je taj da kad pustim video sa prevodom na jednom ekranu, a na drugom ekranu igru u fullscreen, prevod mi se izgubi, ali ima u podesavanju neke izmene da se urade i onda radi bez problema :: :: Vlc kod mene odbijao da radi kako valja, a KM dok ga podesim mozak mi se istopi :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
:: :: BS koristim samo za skidanje prevoda i ni za sta drugo, jer potpuno isto izgleda i renderuje kao pre 5god., prevod renderuje lose, mutno, nije kao kod VLC-a, mpc-a. Batalio sam ga zbog toga i zato sto mu treba vremena dok otvori snimak. Ne mogu Sloveni da ga unaprede nikako. :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: :: WD10EARS 1T :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: ::
Ja bas sad baratam na njemu, ne znam na šta misliš, jer sve što je bilo, i sada je isto, samo može font da se isenči, malo zaoštri i to je to, ali prevod je mutan.. pogledaj na VLC-u kako izgleda
:: Sa novijim verzijama ima opcija da se podesi ostriji jasnije sa AA i Shadow i ostalim cudima-mudima da bude prevod .) :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: BS koristim samo za skidanje prevoda i ni za sta drugo, jer potpuno isto izgleda i renderuje kao pre 5god., prevod renderuje lose, mutno, nije kao kod VLC-a, mpc-a. Batalio sam ga zbog toga i zato sto mu treba vremena dok otvori snimak. Ne mogu Sloveni da ga unaprede nikako. :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: :: MSI 870S-C4 :: :: :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: :: :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: :: :: WD10EARS 1T :: :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.