Povezan mi je racunar sa Tv-om preko HDMI kabla pa me zanima da li je bolje zvuk slati preko HDMI kabla u TV pa sa Tv-a optickim izlazom povezati na opticki ulaz na AV resiveru,ili pak slati zvuk direktno sa zvucne na racunaru u AV resiver.Interesuje me najvise zbog kvaliteta zvuka.Pozdrav svima.
Ako je neka starija ploca sa integrisanom zvucnom, bolje vuci zvuk preko HDMI-a, pogotovo ako na isti TV imas nakacene bolje zvucnike. Druga stvar je kao sto rece kolega VMARC, moci ces da preko daljinca za TV smanjujes, gasis i pojacavas zvucnike (ako su povezani sa TV) sto ti daje na slobodi.
To sa pojacavanjem na daljincu ste u pravu,probacu i jednu i drugu varijantu pa sto kazete videcu sta bolje zvuci.U svakom slucaju hvala na savetima.Pozz
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.