Da li mi neko moze preporuciti verziju ili pustiti link sa njim i lekicem? Koja je stabilna i proverena verzija koja dobro radi? Probao sam sad 5.6 pa nesto puca i zeza ranije sam koristio 5.20 ali mi treba najsvezija a da je OK kao i patch.
taj christv je ranije u ranijim verzijama bio bez greske, sada vise ni ne mogu da rade, a nove su katastrofalne, probaj na zalivu ili program DScaler, mozda zadovolji tvoje potrebe..
:: Da li mi neko moze preporuciti verziju ili pustiti link sa njim i lekicem? Koja je stabilna i proverena verzija koja dobro radi? Probao sam sad 5.6 pa nesto puca i zeza ranije sam koristio 5.20 ali mi treba najsvezija a da je OK kao i patch :: ::
Odavno, odavno, upotrebljavam taj TV player i jedina verzija koja dobro radi je v5.01, sve ostalo je nepouzdano. Ako ti ne trebaju neke napredne funkcije onda free verzija može lepo. Imam taj 5.1 Pro ako ti zatreba poslaću ti ga.
Aj ako mozes baci meni, leba ti na mail, treba mi za TV karte, a ne mogu da ga kopam, znam da ga retko ima.. hvala unapred
:: Odavno, odavno, upotrebljavam taj TV player i jedina verzija koja dobro radi je v5.01, sve ostalo je nepouzdano. Ako ti ne trebaju neke napredne funkcije onda free verzija može lepo. Imam taj 5.1 Pro ako ti zatreba poslaću ti ga. :: :: ::
:: :: Jbg, takvog sam ga kupio : :: :: Pa ajd, ako neko nadje bilo koju 5xx verziju, a da virustotal ne nadje nista, vodim na cevapcice :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
ali ima da s eotelis dok sve ne nastelujes i onda radi `rock solid, hearth touching`
i najmanje pogresno setovana opcija vodi krahu programa
Crack nema virus, provereno sa NOD32, Avast i MSE
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
E sad, koliko je to tacno i koliko je opasno, bmlga. Necu ni da guglam sta rade ti virusi, stra` me :D
Machine, aj leba ti, okaci taj tvoj ako ti nije problem.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: `fala vi. ESS kaze `virusa njet`, gile ce da se obraduje, nece morati vise da ih gaji :: :: :: :: http://www74.zippyshare.com/v/68173277/file.htm :: :: Biće tu bar do sutra ujutr :: :: :: :: :: ::
:: :: Cuo sam da ima doktora koji mogu da pomognu u ovakvim slucajevima :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
Daj, skini nam se vise. Svi mi imamo probleme pa ne smaramo ovako. Kakve su ovo gluposti da zagusis forum. Cist bezobrazluk. Idi setaj, radi nesto, uci, ponasaj se normalno. Smucilo mi se tvoje cviljenje.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Besplatan savet :: Pokusaj da se socijalizujes preko sporta :: Preporucujem klizanje :: Ima dosta lepih devojki i lako ostvarujes kontakt :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.