Drustvo, potreban mi je neki programcic koji ce moci da mi zalepi prevod na 3D film koji je u MKV formatu. I tako da prevod bude na obe slike. Poenta price je, imam obican blu ray plejer (nije 3D) koji stavlja prevod regularno na dno ekrana, a kada se na TV-u (koji je 3D) ukljuci 3D opcija dobijam iskrivljenu sliku prevoda (toliko da nije citljivo). Kao kad se pusti film u KM playeru, a nije ukljucena opcija za 3D subtitle.
Nadam se da ste me skontali :) Znaci neki softver koji lepi prevod na obe slike u istom mkv 3D fajlu. Naravno, da bude citljiv na playeru LG BD560 (ako je bitna oznaka plejera)
Ako ti to ne resava problem, moraces da se pozabavis sa offsetom u nekom od poznatih programa kao sto je format factory, pa da radis dupli prelaz... Sto ce mnogo da pogorsa kvalitet slike, najbolje bi bilo da probas ovo sto sam ti postavio gore, jer tako u sustini rade i DVD i BlueRay player sa streamovima :)
Pozz...
Ne vredi, covek je lepo opisao svoj problem. Razumem u potpunosti, posto pusta sa bluray player-a a ne preko tv-a.
Treba ti program `srt23dass`, preko njega konvertujes .srt titl u .ass. Program je portabilan i mali, ne instalira se, samo izaberes koju vrstu 3d filma koristis, na primer side by side, izaberes font, velicinu, boju i slicno, i za sekundu ti iskonvertuje. Nakon toga ti treba `MKVToolNIX`, uz pomoc kojeg ces da ubacis konvertovani titl u film(.mkv) i gotovo. Sve imas na netu potpuno free da skines, samo izguglaj, oba software-a su prosta za koriscenje.
:: Trebalo bi da imaš u opcijama neka podešavanja za to. Ja puštam MKV direktno kroz TV preko USBa i prevod mi je normalan :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Eee, to mi treba. MKVToolNIX vec odavno koristim, sad cu da nadjem i ovaj drugi pa javljam utiske
:: Ne vredi, covek je lepo opisao svoj problem. Razumem u potpunosti, posto pusta sa bluray player-a a ne preko tv-a. :: :: Treba ti program `srt23dass`, preko njega konvertujes .srt titl u .ass. Program je portabilan i mali, ne instalira se, samo izaberes koju vrstu 3d filma koristis, na primer side by side, izaberes font, velicinu, boju i slicno, i za sekundu ti iskonvertuje. Nakon toga ti treba `MKVToolNIX`, uz pomoc kojeg ces da ubacis konvertovani titl u film(.mkv) i gotovo. Sve imas na netu potpuno free da skines, samo izguglaj, oba software-a su prosta za koriscenje :: :: :: Trebalo bi da imaš u opcijama neka podešavanja za to. Ja puštam MKV direktno kroz TV preko USBa i prevod mi je normalan :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Isprobavao dva dana, ali ne vredi. Taj srt23ass promeni format prevoda (iz srt u ass) ali prevod i dalje stoji samo na jednoj slicici, tj kao i ranije. Ima li nekog boljeg resenja?
:: Ne vredi, covek je lepo opisao svoj problem. Razumem u potpunosti, posto pusta sa bluray player-a a ne preko tv-a. :: :: Treba ti program `srt23dass`, preko njega konvertujes .srt titl u .ass. Program je portabilan i mali, ne instalira se, samo izaberes koju vrstu 3d filma koristis, na primer side by side, izaberes font, velicinu, boju i slicno, i za sekundu ti iskonvertuje. Nakon toga ti treba `MKVToolNIX`, uz pomoc kojeg ces da ubacis konvertovani titl u film(.mkv) i gotovo. Sve imas na netu potpuno free da skines, samo izguglaj, oba software-a su prosta za koriscenje :: :: :: Trebalo bi da imaš u opcijama neka podešavanja za to. Ja puštam MKV direktno kroz TV preko USBa i prevod mi je normalan :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Nemoguce, zato sto sam se ja sa njim zezao u pocetku, dok player-i nisu bili azurirani i mogli da pustaju srt u 3D formatu. Bitno je da stikliras za koju verziju 3D filma hoces da ga konvertujes i to je to. E sad, jedino ako ti bluray player ne podrzava ass format prevoda, to je vec druga stvar. Inace ja vise ne pustam nista sa kompa, vec sve ide direktno sa smart TV-a, em je slika odlicna, em mi na 3d filmovima rade svi prevodi pa i SRT tako da se vise sa time ne bakcem. .)
:: :: Isprobavao dva dana, ali ne vredi. Taj srt23ass promeni format prevoda (iz srt u ass) ali prevod i dalje stoji samo na jednoj slicici, tj kao i ranije. Ima li nekog boljeg resenja :: :: :: Ne vredi, covek je lepo opisao svoj problem. Razumem u potpunosti, posto pusta sa bluray player-a a ne preko tv-a. :: :: :: :: Treba ti program `srt23dass`, preko njega konvertujes .srt titl u .ass. Program je portabilan i mali, ne instalira se, samo izaberes koju vrstu 3d filma koristis, na primer side by side, izaberes font, velicinu, boju i slicno, i za sekundu ti iskonvertuje. Nakon toga ti treba `MKVToolNIX`, uz pomoc kojeg ces da ubacis konvertovani titl u film(.mkv) i gotovo. Sve imas na netu potpuno free da skines, samo izguglaj, oba software-a su prosta za koriscenje :: :: :: :: :: Trebalo bi da imaš u opcijama neka podešavanja za to. Ja puštam MKV direktno kroz TV preko USBa i prevod mi je normalan :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.