Treba mi pomoć oko spajanja mkv fajlova. Radi se o tome, drugar mi je snimao krštenje klinca međutim ima par snimaka po 1 minut pa bi ja da spojim te snimke da budu iscela a ne tako.
:: Treba mi pomoć oko spajanja mkv fajlova. Radi se o tome, drugar mi je snimao krštenje klinca međutim ima par snimaka po 1 minut pa bi ja da spojim te snimke da budu iscela a ne tako ::
Definitvno, najbrza i najjednostavnija opcija za rad sa MKV fajlovima. Ako bas hoces da se zezas i pravis neke kerefeke kao na primer transitions efekte, ubacujes text i slicno, imas Cyberlink PowerDirrector, ne tako konfuzan i relativno lagan alat za koriscenje. Premier ti je vise profi.
Any Video Converter (Free version) omogućuje vam da konvertujete širok spektar video formata uključujući AVI, FLV, MOV, MP4, MPG, m2ts, MTS, RM, RMVB, QT,WMV i druge. Program moze još i uz konvertovanj i spajati video fajlove. Ostale mogučnosti uključuju batch konverziju, integrirani YouTube downloader i još mnogo toga.
Da al s bilo kojim drugim programima da radi tipa kao što si mu to dao on ce ponovo da enkodira i em što troši vreme em što to nikad nece biti kao origanal a sa ovim programima u samo par sekundi sve to odradi bez gubitka kvaliteta. http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.