Pozdrav drugari imam jedno delikatno pitanjce , imam snimak sa mobilnog telefona , ako je to bitno ili nije snimao sam sa Galaxy S3 , svejedno smatram da sam normalno okrenuo telefon kada sam snimao ali opet kada pustim snimak na telefonu stoji onako uzano odnosno nije u punom ekranu vec kao da je snimano sa telefonom okrenutim u stranu , a kada prebacim na kompjuter onda mi je snimak u horizontalnom polozaju a smatram da nisam okretao kameru tako da ne kapiram o ceu se radi ...slike su normalne ali snimak izvitopiren ..
Mozes zarotirati snimak i u programu `Freemake Video Convertor` sa kojim moze i da se konvertuje. Vrlo prost program, samo pustis `play` snimka i zarotiras.
Nisi jasno opisao proces snimanja: ako si snimao tako da je telefon bio u
12.03.2013. 11:36
status: user broj poruka: 10999
uspravnom polozaju (ovako: []), onda NISI dobro uradio pa si dobio snimak zarotiran za 90 stepeni. Trebalo je da telefon bude ``polozen``...
U svakom slucaju, bilo kojim boljim programom to je moguce ispraviti, uz izvesne (vrlo male) gubitke. Cak i window$ov movie maker je za to sposoban (video effects/rotate 90 degrees...).
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.