`Failed to query needed interface for DVD playback`
STRANA 1 OD 2
Vlaovicm
`Failed to query needed interface for DVD playback`
30.11.2012. 18:52
T50488
status: user broj poruka: 359
Media player classic, home cinema i black edition 32 i 64bit mi izbacuju ovu poruku kada hoću da pustim DVD, što sa diska, što iz direktorijuma sa hdd-a.
Probao reinstall nekolilo puta sa verzijama koje sam gore naveo. Hoće da radi kada puštam vob fajlove posebno, ali kada biram video_ts folder, onda dobijam tu grešku.
dzaba pitas tamo na svetu kompjutera, nemaju oni pojma :P da nije do tog filma nesto, da li si probao drugi neki DVD da pustis? pretpostavljam da kada pustas DVD na mpc-u ides file-open DVD?
:: Probao reinstall nekolilo puta sa verzijama koje sam gore naveo. Hoće da radi kada puštam vob fajlove posebno, ali kada biram video_ts folder, onda dobijam tu grešku :: :: ::
mozda uspe, mozda ne, izbrisi iz foldera dll fajl mediainfo pa pusti, ako se opet isto desava promeni render.. dalje skidaj one 6xx vezije mpc-ova pa pokusavaj
:: Obrisao sve kodeke i pokrenuo klot tvoju verziju MPC, ali neverovatno i dalje ostaje problem :: :: ::
Pre nego sto ti predlozim reinstall sistema, probaj Revo Uninstaler pa sa njim obrisi kodeke, MPC ma sve sto ima ikakve veze. I ukloni tragove pomocu Reva. Mozda uspe jer ovo je stvarno problematicno.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.